Stay Homas trenquen 'xinu xanu' amb la nostàlgia de l'estiu

La nova cançó dona la benvinguda a la tardor

Stay Homas, el trio musical que ha conquerit l'oïda de molts, ha fet un emocionant retorn amb el llançament de 'xinu xanu'. Aquesta nova cançó arriba després del seu èxit estiuenc 'La Platja' i una recent col·laboració amb Els Catarres i els Zoo en la nova versió de 'Vull estar amb tu'.

El trio barceloní va sorprendre els seus fans penjant 'xinu xanu' fa unes setmanes a Instagram i ràpidament va captar l'atenció del públic. La cançó va ser enregistrada de forma exprés a l'estudi a petició popular, demostrant la relació única que Stay Homas manté amb els seus seguidors.

'La Platja' dels Stay Homas va ser sens dubte una de les cançons més escoltades aquest estiu, amb més de 6 milions de reproduccions només a Spotify. La seva barreja d'alegria i ritme va convertir-la en una opció imprescindible per a les festes d'estiu i els moments a la platja.

Ara, amb 'xinu xanu', els Stay Homas diuen adeu a la calor, les platges, els gelats i tots els records que envolten els mesos d'estiu. La cançó captura una mica de nostàlgia pròpia de les vacances que porta la tardor i presenta una peça pop amb elements rítmics que recorden la bossanova i el reggaeton, oferint un toc fresc i únic que caracteritza el seu estil musical.

La producció d'aquesta tendra i divertida peça va a càrrec del Kquimi Saigi i ve acompanyada d'un videoclip protagonitzat pels mateixos Stay Homas i els seus amics més fidels, incloent-hi alguns amb bigotis llargs.

Stay Homas han arribat amb una nova cançó per donar la benvinguda al fred i continuar encisant les orelles de tots els amants de la música. Els seus pròxims esdeveniments en directe inclouen una actuació a l'Auditori de Girona, el Festival Hatortxu Rock a Pamplona i el Festivern a València. L'èxit no fa més que créixer per a aquest talentós trio.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40