Els Catarres i Figa Flawas donen un nou gir al popular 'Jenifer'

Amb lletra actualitzada, i a ritme de reggaeton, arriba la nova versió de la icònica cançó que celebra la dècada musical de l'Èric, la Roser i el Jan com a grup

Avui els fans de la música catalana s'han llevat sorpresos, ja que Els Catarres, els pioners del pop alegre i fresc, han llançat una versió actualitzada del seu èxit immortal 'Jenifer'. La novetat emocionant rau en la col·laboració amb els aclamats Figa Flawas, el grup que està conquerint els corrents urban-pop a Catalunya.

Amb una base sòlida de més de 6,7 milions de reproduccions a Spotify i 7 milions a YouTube, 'Jenifer' és una autèntica joia del cançor pop contemporàni i que va catapultar a la fama al trio de l'Èric, Roser i el Jan. Des d'avui, aquell amor prohibit compta amb l'energia fresca i els tocs distintius dels vallencs Figa Flawas. Aquesta col·laboració no només revitalitza un clàssic, sinó que també simbolitza la fusió generacional i estilística en la música catalana.

Els Figa Flawas, coneguts per hits com 'Mussegu' i 'Diabla', aporten la seva proposta única al projecte, oferint una nova dimensió a una cançó que ja havia conquistat cors arreu. La fusió dels dos grups destaca la versatilitat de la música catalana contemporània i consolida la seva presència en els escenaris i les llistes d'èxits.

Aquesta col·laboració no podria haver arribat en un moment millor pels d'Aiguafreda i de Centelles, ja que coincideix amb la celebració dels deu anys d'Els Catarres com a grup. Des de la publicació d'una biografia fascinant pel Jordi Basté fins a una gira èpica que va recórrer Catalunya, el País Valencià i les Balears, aquesta nova versió de 'Jenifer' és la manera perfecta d'anar tancant aquest capítol commemorable.

El clímax d'aquesta celebració tindrà lloc amb quatre concerts consecutius els dies 22, 23, 24 i 25 de novembre a la Sala Apolo de Barcelona. Cada nit estarà dedicada a un dels seus àlbums, creant una experiència única que captura la diversitat i l'evolució de la seva música al llarg dels anys.

Les entrades, que s'han exhaurit des del juny, són una prova més del fervor i la dedicació dels fans, que estan ansiosos per ser part d'aquesta celebració musical inoblidable. Amb 'Jenifer' en una nova dimensió, Els Catarres i Figa Flawas prometen una nit de música excepcional a la Sala Apolo, que segur quedarà gravada en la memòria col·lectiva dels amants de la música catalana.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad