Lluc presenta el seu nou videoclip 'Als Gens'

Estrenem la nova peça del de Santa Maria de Palautordera amb un estil únic que fusiona el món urbà i l'indie

Lluc, l'innovador artista català que destaca per la seva fusió única de sons urbans amb elements indie, està a punt de sorprendre els seus fans amb el llançament del seu nou single 'Als Gens'. Encara que oficialment la cançó veurà la llum el demà divendres, el Lluc ha decidit premiar els seus seguidors amb una première avançada i en exclusiva del seu nou videoclip.

Amb la producció i direcció creativa a càrrec del Massaviu, el Lluc ha establert un so i una estètica singular que l'ha diferenciat a l'escena musical actual. La seva capacitat per a fusionar gèneres que van des del pop al trap, passant pel reggaetón i l'indie, reflecteix la seva versatilitat artística.

Amb el seu àlbum debut, Benvolguda Nostàlgia, el Lluc va captivar l'audiència amb deu cançons que exploraven temes com el primer amor, la idealització de la infància i les aspiracions vitals. 'Samarreta de ratlles', que va tancar aquesta etapa, va representar una evolució en la seva música, mostrant una maduresa artística creixent.

Amb el seu últim treball, peixcru's shisha lounge, el Lluc va reinventar totalment el seu estil, adoptant sons despreocupats i estiuencs, influenciat per ritmes africans. Amb èxits com 'i<3 paris’ i ‘q fas avui?’.

A 'Als Gens', el Lluc presenta una col·laboració inèdita amb el Miki Lloret i el Galgo Lento a la producció, oferint una experiència sonora energètica i obscura. Aquest senzill no només és un aperitiu del que ve, sinó que també marca el camí cap a un EP que veurà la llum els primers mesos de 2024.

Amb aquest últim projecte, el Lluc continua fidel al seu estil personal, oferint una música que captiva i enganxa. Amb 'Als Gens', es consolida com un artista versàtil i apassionant que no deixa de sorprendre. El videoclip, que ara pots veure abans que ningú altre, promet ser una experiència visual tan única com la seva música. No et perdis aquesta obra musical i prepara't per submergir-te en el món únic del Lluc.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40