Joan Dausà escalfa motors amb 'Per Nosaltres i els de Dalt' per la seva gira de Nadal

Una nadala que celebre trobar-nos amb els que estimem

Joan Dausà, el reconegut músic santfeliuenc, ha llançat una nova joia musical just a temps per a la temporada de festes. La cançó titulada 'Per Nosaltres i els de Dalt' captura l'esperit nadalenc amb una melodia de pop intimista i lletres que destaquen la importància del retrobament amb éssers estimats en aquestes dates tan especials. La peça, que recorda als seguidors la sonoritat genuïna d'en Dausà, destaca el piano i la veu com a elements centrals.

La producció de la cançó ha anat a càrrec dels confiables Santos&Fluren, i el videoclip, que presenta el mateix Joan Dausà, ha estat creat per la Lyona.

Amb l'estrena d'aquesta nova peça, en Dausà també ha recordat que arriba una gira de Nadal que recorrerà diferents localitats del país. Aquesta gira, que culminarà amb un gran concert al Palau Sant Jordi el 20 de gener de 2024, ja ha esgotat la majoria de les entrades, demostrant la gran demanda i suport dels fans.

La gira de Nadal del Joan Dausà, que inclourà concerts en espais íntims com la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona, el Teatre Bartrina de Reus, o el Teatre Auditori de Salou, reviurà l'encant de les seves actuacions piano i veu. Amb una barreja de nadales i altres cançons destacades, aquesta gira promet ser una experiència única per als seguidors del cantautor català.

Després d'aquests concerts nadalencs, el Joan Dausà posarà el punt final a la seva gira el 20 de gener de 2024 amb l'espectacle titulat La Gran Bogeria al Palau Sant Jordi. Amb només 1.000 entrades disponibles per a aquesta actuació final, Dausà està a punt de deixar una empremta important en el prestigiós recinte.

El 2025 sembla que serà un any de novetats per al Joan Dausà, ja que després del descans postgira, es prepararà per presentar noves cançons als seus seguidors.

Amb la seva música evocadora, el Joan Dausà continua conquerint el cor del seu públic, oferint experiències musicals autèntiques i plenes d'emoció.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40