ELS40 continua liderant la ràdio musical catalana amb 309.000 oients diaris

217.000 oients converteixen l'‘Anda ya’ en el programa musical més escoltat a Catalunya, segons l'últim Estudi General de Mitjans

ELS40

En aquest període festiu, també és temps de fer balanç de l'any i, tot i que el 2023 ha estat un any mogut en molts sentits, ha estat ple de música i moments divertits que hem compartit amb tots vosaltres a ELS40, dia rere dia.

Mentrestant, recordem l'èxit de la Taylor Swift, el meteoric ascens de The Tyets, l'empoderament de la Shakira, les sessions de Bizarrap, la revelació destacadíssima dels Figa Flawas, l'evolució d'Aitana amb la seva era alpha o l'irrupció a l'escena musical de la Julieta, entre molts altres fets musicals que ens ha deixat aquest 2023. Amb aquesta tercera onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM), comencem el Nadal amb alegria.

Les dades, un cop més, confirmen el lideratge d'ELS40 a la ràdio musical de la nostra terra, assolint la increïble xifra de 309.000 oients diaris. No podríem estar més contents.

El nostre objectiu no és només mantenir-nos sinó créixer dia rere dia, i ho hem aconseguit sumant 15.000 oients en relació a l’anterior onada. La nostra comunitat té cada dia més oients que comparteixen la mateixa passió per la música que nosaltres. En aquest final d'any, volem agrair-vos a cadascun de vosaltres que continueu confiant i apostant per ELS40.

No seríem res sense vosaltres i som conscients d'això. Per això, treballem amb molta dedicació per ser cada dia més forts i millors. Aquestes dades ens donen l'energia necessària per encarar un nou any amb més força si és possible, amb la intenció de compartir amb vosaltres la visió més positiva de la vida, plena d'entreteniment i diversió.

Despertant amb Bon Rotllo

El nostre dia comença a les sis de matí amb un somriure, el que sempre tenen (o això intenten) la Cristina Boscá, el Dani Moreno 'El Gallo' i tot el seu equip. ¿Qui no s'ha despertat mai, ha esmorzat o ha fet més suportable un embús escoltant Anda Ya!? I més tard, des de Catalunya fer l'últim cafè del matí i continuar amb la mateixa essència positiva amb el Víctor de la Torre fins les onze del matí.

Res millor que estar al corrent del que passa al món sota el prisma ple d'humor i diversió d'un equip que ha fet dels matins alguna cosa més suportable amb molta música. Per alguna raó, el morning d'ELS40 és el més escoltat de la ràdio musical catalana.

217.000 oients cada dia han comprovat que començar el dia amb el peu dret i totes les ganes possibles per menjar-se el món és tan fàcil com sintonitzar ELS40 i formar part de la colla de matiners que escolten l'Anda Ya. Cal seguir oferint el millor com agraïment a tota aquesta confiança i lleialtat.

Després de l'Anda Ya Catalunya, l'equip d'ELS40 t'acompanya de dilluns a divendres d'onze a dues amb l'Adrià Soler, les tardes de quatre a sis amb l'Adrià Ortega i les nits amb l'Uri Mora des de les deu fins la mitjanit.

La Música del Cap de Setmana

La música és el nostre motor per donar el millor de nosaltres cada dia, 24/7, ja que en això de gaudir no hi ha descansos. Així que, si marxem al cap de setmana, no podem deixar de parlar del nostre referent: el Tony Aguilar.

Del 40 al 1 és el nostre emblema, el programa que cada dissabte al matí repassa la llista d'èxits que ens acompanyen al llarg de tota la setmana. Un compte enrere vertiginós que ens porta per una muntanya russa d'emocions.

I tot per acabar coneixent quina és la cançó del moment, la que aconsegueix arribar al Nº1 i apuntar al seu palmarès un dels grans èxits de la música a Espanya. Aquest any, artistes com Ana Mena, Quevedo, Abraham Mateo, Olivia Rodrigo, Dua Lipa, Maluma, Emilia, Álvaro de Luna o Manuel Turizo han celebrat arribar al cim de la llista.

I la música feta a casa nostra i en la nostra llengua tanca el cap de setmana amb Can40, el programa que t'acosta tot el que succeeix a la indústria musical catalana presentat pel Sergi Sánchez cada diumenge a la tarda. On hem descobert les bombes musicals virals de The Tyets, Els Catarres, Figa Flawas, Sexenni, Julieta, Flashy Ice Cream, Buhos, Stay Homas, Scorpio, entre molts altres.

La Comunitat d'ELS40 no deixa de créixer

Podem tancar l'any amb un balanç més que positiu. No cal demanar miracles als tres Reis Mags d'Orient perquè l'esforç de tots els que treballem a ELS40 ha fet possible que puguem celebrar aquests bons resultats.

Ara, ens dirigim al 2024 plens d'il·lusió, amb ganes de seguir experimentant, descobrint i compartint tot amb vosaltres, perquè seguim connectats. Que ningú pensi que amb aquestes dades ens relaxarem, tot el contrari, ens exigirem més encara perquè continueu donant-nos tot el vostre suport.

I no només els companys de ELS40, sinó també els de les cadenes germanes. ELS40 Classic també comparteix objectius i il·lusió i celebra en aquest últim tram de l'any els 128.000 oients diaris que suma en aquesta tercera onada de l'EGM.

No calia més que veure l'alegria amb què el Javier Penedo i l'Andrea Sánchez han celebrat els bons resultats del Morning Box. Visquin els temps passats i les reunions inesperades com la d'El Último de la Fila que ens demostren que el passat sempre torna. I guadir dels tots els nostres números u amb la companyia diària de l'Arnau Gascón i el Josep Bartomeus des de Catalunya.

L'univers d'ELS40 dóna cabuda a tot tipus d'edats, gustos i formes d'enfrontar-se al món a través de la música. I si els nostres companys d'ELS40 Classic agraeixen la fidelitat als seus oients, els companys d'ELS40 Urban, que també celebren l'èxit de mantenir una comunitat fidel.

101.000 oients aposten diàriament pels sons més urbans. No cal més que fer una ullada a l'exxplosió de la música urbana en català que hem tingut a aquest any per descobrir que els artistes urbans viuen un dels seus millors moments amb referents ja consagrats i noves promeses que no deixen de sorprendre'ns. I pendents de tots aquests canvis i novetats hi ha l'equip de ELS40 Urban. El seu morning, amb el Ramsés López, aplega una legió d'oients cada matí, confirmant el gran èxit del Faraó. Així com, la resta del dia amb els ritmes que néixen al carrer al costat de la Neus González, l'Adrià Soler i l'Uri Mora.

No podem oblidar ELS40 Dance que aquest nou curs ha tornat a Catalunya i concretament al dial de la capital catalana, on ens fa viure l'eufòria de la música electrònica. No només és música per a l'estiu, tant sols cal fer una ullada a les xifres dels grans DJs i productors internacionals per adonar-se que el Dance ve amb força. Cada dia una munió d'oients viuen aquesta festa contínua amb nosaltres i seguiran creixent amb els nostres DJs, l'Adrià Ortega, el Víctor de la Torre i la Neus González.

Prisa, un grup amb suport

És difícil no trobar el teu lloc i la teva comunitat al Grup Prisa, que té una oferta musical de gran varietat a Catalunya. De fet, Cadena DIAL amb 121.000 oients diaris ens acosten cada dia el bo i millor de la música en les nostres llengües.

Si deixem la música de banda i ens centrem en la ràdio generalista del Grup Prisa, podem dir ben alt que la SER a Catalunya tanca l'any amb 471.000 oients diaris que entenen que el poder està en la conversa. En l'onada de major consum de ràdio parlada dels últims 27 anys, la SER a Catalunya tanca el 2023 en una molt sòlida tercera posició. Amb augment de gairebé 100.000 oients que representa un 26% més d’audiència respecte a l’anterior onada de l'Estudi General de Mitjans. El millor EGM de la SER Catalunya en 15 anys.

Amb aquestes dades, podem fer un balanç més que positiu d'aquest final d'any. El 2023 serà un any que recordarem per aquest suport rècord que ens heu donat tots vosaltres. Ara només queda seguir millorant perquè l'any que vinent puguem continuar sent líders gràcies a aquesta connexió que hem aconseguit crear amb els oients. No podem dir res més que: Moltes gràcies i Bon Nadal!

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad