La Scorpio torna a l'atac amb 'Xao xao', el seu últim hit explosiu!

T'estrenem en exclusiva el seu vídeo per a que no deixis de ballar

La Scorpio, coneguda per la seva destacada participació en l'exitós concurs televisiu Eufòria, està encara donant que parlar en aquest 2024! Amb la inspiració de grans icones com Beyoncé i Rihanna, aquesta carismàtica cantant i ballarina de Barcelona va fer el seu debut fa tan sols un any amb l'àlbum 'Antares', que ens va regalar èxits com 'Nenes presumides' i l'inoblidable 'Deja vu', a punt de superar el milió de reproduccions a les plataformes musicals en streaming.

Després d'una gira impressionant l'any passat, on va captivar públics de tot el país amb un espectacle ple de llums i coreografies, la Scorpio continua la seva escalada cap al cim de la indústria musical. Amb el recent èxit de 'M'enxixo', que ressona diàriament a les ones radiofòniques, ara ens presenta 'Xao xao', un himne electritzant que captura tota l'essència del pop dels 2010 amb un toc contemporani i personal.

A més, el suport del prestigiós productor Scotty DK afegeix encara més valor a aquesta nova peça. 'Xao xao' és pura energia, una fusió explosiva d'electrònica i House amb un toc d'urbà i de funk brasiler. Inspirada en èxits com 'Tik Tok' de Kesha, el 'Just dance' de Lady Gaga & Colby O'Donis i 'We Found Love' de Rihanna, aquesta cançó és una festa en si mateixa, una oda a la llibertat i a l'empoderament.

Després de conquerir escenaris de diferents sales i festivals, la Scorpio no deixa de sorprendre'ns amb la seva nova proposta. 'Xao xao' no és només una cançó, és una declaració de principis, una crida a deixar enrere el passat i a abraçar el futur amb tota la seva força.

Amb 'Xao xao', la Scorpio demostra, un cop més, que està redefinint els límits de la música pop i urbana a Catalunya. No et perdis aquesta nova joia musical, destinada a convertir-se en un nou èxit de l'artista i a formar part de la teva llista de reproducció preferida!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40