Flashy Ice Cream i l'amor a 'Cada tren'

No et perdis el nou vídeo dels sabadellencs

Els Flashy Ice Cream, un duet català que ha fet del seu nom una marca reconeguda en la música urbana en català, estan fent un retorn espectacular amb el seu darrer single 'Cada tren'. Amb una mescla vibrant de trap, rap, pop urbà i dancehall, aquest grup ha conquistat els cors i les orelles dels joves a tot Catalunya i més enllà. L'essència de la seva música, amb lletres en català, s'ha convertit en un símbol d'identitat i autenticitat en l'escena musical actual.

Format per Pol Giancana i Sneaky Flex, els Flashy Ice Cream s'han establert com a autèntics referents en el gènere, guanyant reconeixement i prestigi amb els seus àlbums anteriors com Aftersun, que els va valer el Premi al Millor Disc d'Urbana pels crítics d'Enderrock. Amb gairebé 150 mil oients mensuals només a Spotify, la popularitat del grup és innegable, i la seva música ressona fortament en les emissores de ràdio musical catalanes.

Ara, els Flashy Ice Cream es preparen per a un nou capítol emocionant amb el llançament del seu pròxim àlbum, Sempre Joves, que es desplegarà en quatre volums al llarg del 2024. 'Cada tren' serveix com a primer tast d'aquesta nova aventura musical. La cançó, inspirada en l'amor a primera vista entre dos passatgers en un tren, captura perfectament l'essència romàntica i el so característic del grup.

El senzill 'Cada tren' promet fer-te vibrar, amb la seva melodia i la seva lletra. Aquesta peça musical, influïda per artistes internacionals com Post Malone i The Kid Laroi, representa un punt d'inflexió en la trajectòria ja exitosa dels Flashy Ice Cream. Amb la seva energia contagiosa i la seva capacitat per connectar amb el públic jove, el duo està preparat per conquerir nous reptes i expandir encara més la seva influència en l'escena musical catalana.

Amb actuacions en festivals prestigiosos com el Cruïlla XXS i la Telecogresca, els Flashy Ice Cream han deixat la seva empremta a cada escenari i han demostrat el seu talent en múltiples plataformes. Ara, amb el llançament imminent del seu nou àlbum, els fans poden esperar una experiència musical emocionant i una nova era de Flashy Ice Cream. Prepareu-vos per viatjar en un tren de ritmes vibrants i emocions intenses amb els Flashy Ice Cream el 2024.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad