Participa i guanya un viatge a Miami amb ELS40 i LEVEL

Prepara les maletes que és hora de volar a la nova ruta Barcelona - Miami

ELS40 i LEVEL et portem a Miami

ELS40 i LEVEL et portem de viatge a Miami, participa en el concurs que comença avui 4 de març al nostre perfil d’Instagram Oficial d’ELS40. El premi és gros i ofereix un viatge a Miami per a dues persones en la nova ruta Barcelona - Miami de LEVEL.

La competició ofereix quatre viatges per a dues persones, que seran sortejats aquesta setmana. Els guanyadors tindran l'oportunitat de gaudir d'aquest emocionant viatge amb un acompanyant. Les dates disponibles per a viatjar són durant els mesos d'abril, maig i octubre de 2024. És important consultar les dates excloses en les bases legals del sorteig.

Per participar, entra a l’Instagram d’ELS40 i comenta amb qui t’agradaria viatjar a Miami, mencionant a aquesta persona en el teu comentari. Participa tantes vegades com vulguis a la publicació que trobes enllaçada a les nostres xarxes socials.

El termini per a participar finalitza el dijous 7 de març a mitjanit. Per a més detalls i informació sobre les bases legals del sorteig, podeu consultar aquí bases legals.

No oblideu estar atents, ja que si no sou els afortunats en aquesta ocasió, tindreu una nova oportunitat de participar en futures competicions. Molta sort a tots els participants!

Segueix-nos al canal de Telegram

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40