'Si t'enyoro', la cançó dels Malson Atmosfèric per aquest Sant Jordi

T'estrenem el nou videoclip dels de Sant Julià de Ramis

Et presentem el nou videoclip de la nova proposta dels Malson Atmosfèric, el grup que s'ha distingit per la seva música reivindicativa i el seu estil desenfadat. Després d'èxits com 'La Ciutat', 'T'acostes' i 'Una d'Estrella Damm', el grup ha consolidat la seva presència en el panorama musical català, acumulant més de 400.000 reproduccions a les plataformes digitals amb el seu primer disc Papallones.

Ara, amb l'arribada de la diada de Sant Jordi, Malson Atmosfèric ens presenta 'Si t'enyoro' com a comiat d'aquest primer àlbum. Aquesta nova cançó explora amb profunditat l'etapa final d'una relació, quan les il·lusions es desvaneixen i és difícil acceptar la pèrdua. És una obra sincera que aborda les complexitats emocionals de les ruptures amoroses i el procés de deixar anar algú estimat.

'Si t'enyoro' reflecteix la maduresa artística del grup, amb una combinació de pop-rock i essència punk que transmet amb habilitat les emocions dels membres de Malson Atmosfèric. Sota la producció experta d'Omar Ferreté i amb la incorporació dels nous membres Roman Castro a la guitarra, Arnau Àvalos a la bateria i Juan Monsalve al baix, la cançó captura una energia fresca i autèntica.

Aquesta proposta musical no només és testimoni de la creativitat emergent al panorama català, sinó també un recordatori del poder emocional de la música en les nostres vides. Malson Atmosfèric ens ofereix una peça genuïna i honesta que ressonarà amb aquells que han viscut les vicissituds de l'amor i la pèrdua.

Et convidem a descobrir 'Si t'enyoro' que per Sant Jordi podràs gaudir arreu quan el grup llançarà aquesta emotiva cançó com a homenatge al seu primer disc. Prepara't per una experiència musical captivadora i profunda amb els Malson Atmosfèric.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40