Sorteig: Descobreix el Mag Yunke amb el seu espectacle Hangar 52

Aconsegueix una de les entrades dobles que sortegem!

El Mag Yunke durant el seu xou Hangar 52 (Foto: A. Perez Meca/Europa Press via Getty Images) / Europa Press News

El Mag Yunke, reconegut internacionalment com a Campió Mundial de Màgia, desembarcarà a Barcelona amb el seu espectacle Hangar 52 com a part de la seva esperada gira 2023-2024. Aquesta proposta, dirigida a un públic de totes les edats, es presentarà al prestigiós Teatre Tívoli de la Ciutat Comtal des del 23 fins al 26 de maig, prometent una experiència màgica inoblidable per a tots els assistents.

Hangar 52 representa un viatge sense precedents a través del món de la màgia, on el Mag Yunke desafia els límits de l’impossible amb il·lusions revolucionàries. Aquest espectacle de gran envergadura fusiona el talent del mag amb increïbles efectes especials d’última generació, creant així un univers únic ple de sorpreses i emocions. Cada acte és una finestra a l’imaginari del Campió Mundial de Màgia, oferint al públic una oportunitat excepcional per submergir-se en un món de fantasia i misteri.

El concepte d'Hangar 52 s’inspira en la vasta experiència del Mag Yunke, qui ha viatjat per tot el món i ha estudiat diverses cultures per enriquir el seu art. Des de l’Antic Egipte fins al Futur, l’espectacle explora una àmplia gamma de temes i èpoques, sempre amb la màgia com a element central. Els espectadors tindran l’oportunitat de presenciar il·lusions úniques i emocionants, dissenyades per captivar i sorprendre a tothom present.

Les entrades per Hangar 52 ja estan disponibles per al públic en general a través dels llocs web yunke.es, mitaquilla.com i altres punts de venda oficials. A més, properament es revelaran noves seus de la gira a la pàgina web oficial, on els interessats poden subscriure’s per rebre actualitzacions sobre les properes ciutats i dates. No et perdis l’oportunitat de ser testimoni d’aquesta experiència màgica sense igual, creada pel Mag Yunke i el seu equip, que promet sorprendre i meravellar a tothom qui s’endinsi en el món de Hangar 52.

D'altra banda, els fans del Mag Yunke tindran l'oportunitat de guanyar entrades per a Hangar 52 a través d'un sorteig exclusiu a Instagram. A partir del dilluns 6 de maig a les 9 del matí, i fins al 10 de maig a les 11:59 de la nit, podràs participar simplement comentant el post amb qui els agradaria assistir a l'espectacle.

Es seleccionaran quatre guanyadors de manera aleatòria, cadascun dels quals rebrà una entrada doble per a gaudir d'Hangar 52 al Teatre Tívoli. Les bases legals d'aquest sorteig es troben disponibles aquí. No deixis passar aquesta oportunitat d'experimentar la màgia en directe del Mag Yunke, tot participant en aquest emocionant sorteig a Instagram.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad