Jacobs fa arribar la calor abans d'hora amb 'Quin estiuet'

Essència electrònica, un toc de drum and bass i la frescor necessària per a l'estiu

La cantautora vallenca Maria Jacobs, coneguda artísticament com a Jacobs, ens porta un avançament de l'estiu amb el seu nou single 'Quin estiuet'. Aquest és el segon single del seu nou projecte, seguint la línia de la seva anterior cançó 'Bombolla'. 'Quin estiuet' és una peça vibrant d'essència electrònica, amb un toc de drum and bass que aporta una frescor irresistible i crea una barreja perfecta per un tema divertit, despreocupat i ballable.

Capturant la màgia dels estius inoblidables

'Quin estiuet' captura a la perfecció la màgia dels estius inoblidables, evocant aquells moments especials que tots hem viscut. La cançó parla del desig de convertir un amor fugaç d'estiu en quelcom més durador, transportant-nos a aquelles nits càlides on vam connectar amb algú especial i vam voler que aquella persona es convertís en l'amor de la nostra vida. És una cançó romàntica i nostàlgica, ideal per a llistes de reproducció romàntiques i moments d'introspecció, però també perfecta per cantar a ple pulmó al cotxe i ballar amb l'arribada del bon temps.

Una trajectòria en ascens

Jacobs, amb només vint-i-dos anys, ja té una trajectòria destacada. Va començar a compondre cançons amb tretze anys i va llançar el seu primer CD autoeditat, 7teen Secrets, el 2017. Aquest àlbum, produït per Xavier Llorach, conté 10 temes i un bonus track. El desembre de 2019, va publicar el seu segon disc, Invisible, produït per Marc Martin a l'Estudi La Vall. Aquest treball combina temes en anglès i català i aborda qüestions socials importants.

Una artista multifacètica

A més de la seva carrera musical, Maria Jacobs ha seguit un curs de musicoteràpia relacionat amb la seva formació com a fisioterapeuta. També ha col·laborat en projectes com la banda sonora de la Llegenda de Sant Jordi a Montblanc, treballant amb artistes com Jordi Cartañá i Joan Reig (Els Pets). El 2022, Jacobs va llançar el seu tercer disc, Et Porto Escrit, un àlbum d'onze temes que explora una àmplia gamma de gèneres, des de funky fins a rock i electrònic. Les cançons del disc aborden temàtiques diverses, des de l'amor i el desamor fins a qüestions socials com el rol de la dona i la salut mental. Jacobs considera que aquest disc va significar un abans i un després en la seva vida, ajudant-la a descobrir-se a si mateixa i a desenvolupar una veu per lluitar per les desigualtats.

Un nou single per gaudir de l'estiu

Amb 'Quin estiuet', Jacobs continua demostrant la seva capacitat per crear música que ressona amb els oients i captiva amb la seva autenticitat. Aquesta cançó és un avançament prometedor d'allò que està per venir en el seu nou projecte, i ens fa esperar amb il·lusió les seves pròximes produccions. Així que, prepara't per l'estiu, posa't els auriculars i deixa't portar pel ritme contagiós de 'Quin estiuet'. No oblidis afegir aquesta joia musical a la teva playlist i gaudir de cada moment d'aquesta nova etapa de la Jacobs.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad