Scorpio i Cloe et faran 'Suar' aquest estiu

"Catalana, de barna i ratxeta"

La cantant i ballarina Scorpio ha tornat a sorprendre amb un nou senzill titulat 'Suar', una col·laboració amb la Cloe, la promesa emergent del panorama urban català. Aquesta nova cançó promet ser un èxit estiuenc, recuperant una de les melodies catalanes més mítiques i donant-li un toc fresc i contemporani.

La Scorpio, inspirada per icones com la Beyoncé i la Rihanna, s'ha consolidat com una figura destacada des de la seva participació en la primera edició d'Eufòria de TV3. Fa un any, va debutar amb el disc Antares, del qual han sorgit èxits com 'Nenes presumides' i 'Deja vu', aquest últim a punt de superar el milió de reproduccions. Les seves cançons són habituals a les ràdios i ha estat portada de la revista especialitzada Enderrock, a més de convidada a nombrosos programes i mitjans de comunicació de Catalunya.

Després d'una gira espectacular per diverses ciutats i festivals l'any passat, la Scorpio ha continuat sorprenent amb produccions de primer nivell, com els temes 'M'enxixo' i 'Xao xao', aquest últim amb la col·laboració del reconegut productor Scotty DK. Recentment, també ha col·laborat amb el Lluc en l'afrobeat 'Caigut del cel', demostrant la seva versatilitat i capacitat per adaptar-se a diferents estils musicals.

Per la seva banda, la Cloe va emergir com una promesa del gènere Urban català guanyant el Concurs KLK de nous talents amb la seva primera maqueta. Des de llavors, ha demostrat un talent innegable tant com a cantant com a productora. La seva trajectòria prometedora s'ha consolidat amb actuacions destacades a festivals i ciutats, deixant clar que és una artista a seguir de prop.

Plegades fan una combinació explosiva que dona com a resultat una de les cançons que ressonaran al llarg del teu estiu. 'Suar' combina l'energia i el talent de la Scorpio i la Cloe, creant un tema de pop urbà amb una melodia enganxosa i ritmes que conviden a ballar. Aquest senzill arriba després de l'èxit de 'Colònia', on la Scorpio mostrava la seva faceta més nostàlgica. Amb 'Suar', ens porta un nou hit que capturarà l'essència de l'estiu.

@scorpio.cl

-2 DIESS SE VIENEEE

♬ SUAR - scorpio

La Scorpio i la Cloe estrenen 'Suar', una cançó que segurament marcarà el teu estiu. Aquesta col·laboració no només reafirma el talent de les dues artistes, sinó que també continua redefinint els límits de la música pop i urbana a Catalunya. No et perdis aquest nou èxit que ja promet ser una de les cançons més escoltades de la temporada.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad