'Boig X Tu', Flashy Ice Cream actualitzen l'himne de Sau al seu nou EP

'Sempre Joves x10', el nou volum que revoluciona l'estiu

Amb un estil incomparable i 100% reconeixible, Flashy Ice Cream s'ha consolidat com un dels grups punters de la música urbana en català. La seva fusió única de trap, rap, pop urbà i dancehall ha conquerit el cor de milers de joves arreu del país. Formada pels sabadellencs Pol Giancana i Sneaky Flex, aquesta formació s'ha convertit en un referent ineludible de l'escena musical catalana, destacant per les seves lletres íntegrament en català i per la seva capacitat d'innovar constantment.

Després d'un primer avançament amb Sempre Joves x1, ara arriben amb la segona part del seu àlbum: Sempre Joves x10. Aquest nou volum, publicat amb l'arribada de la calor estiuenca, inclou cinc cançons carregades d'energia i ritmes que conviden a ballar. Des del reggaeton fins al Drum & Bass, passant pel UK Garage, House Techno, Afro i Mambo, els Flashy Ice Cream demostren la seva versatilitat i capacitat per dominar diferents estils.

Col·laboracions de luxe i producció d'alt nivell

Sempre Joves x10 compta amb la col·laboració d'artistes de renom com la Mushkaa, qui aporta la seva veu única a un dels temes. A més, el volum ha estat produït per alguns dels millors talents de l'escena urbana actual, com Pep Saula (Sexenni), Scotty DK i Roots, figures destacades del nou panorama musical català. Aquesta combinació de talents assegura un so fresc, innovador i perfectament alineat amb les tendències musicals contemporànies.

Una Nova Versió de 'Boig per tu' de Sau

Un dels punts àlgids de Sempre Joves x10 és la nova versió de 'Boig per tu' de Sau, una de les cançons més emblemàtiques de la música catalana. Amb la seva reinterpretació, els Flashy Ice Cream aconsegueixen donar-li un toc únic que la converteix en una peça perfecta per emocionar-se i ballar en qualsevol festa. Aquesta versió manté l'essència de l'original mentre aporta la frescor i l'estil inconfusible del duo sabadellenc.

Els Flashy Ice Cream no es detenen aquí. Amb Sempre Joves x10 ja disponible, el grup ha promès més sorpreses per als seus fans en un futur pròxim. Amb cada nou llançament, Pol Giancana i Sneaky Flex continuen demostrant perquè són un dels grups més influents de la música urbana catalana, mantenint-se fidels al seu estil mentre exploren nous sons i col·laboracions.

Aquest estiu, Flashy Ice Cream torna a marcar tendència amb la seva música innovadora i les seves lletres plenes d'energia i autenticitat. A més a més, són coprotagonistes de la pròxima edició del Clotilde Fest amb ELS40. Prepara't per gaudir de Sempre Joves x10, el volum que promet ser la banda sonora de l'estiu.

Amb Sempre Joves x10, Flashy Ice Cream reforcen el seu lloc al cim de la música urbana catalana.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad