Iglú, Júlia Blum, Cloe i Sexenni viuen l'estiu amb 'Bicicletes' a ELS40

La nova versió del tema icònic de Blaumut és la cançó de l'estiu de les nostres ràdios

Aquest estiu, la comunitat d'ELS40 es belluga a ritme dels amants de la música i de les bicis amb l'actualització d'un clàssic de la música contemporània del país. Iglú, Júlia Blum, Cloe i Sexenni han reinterpretat 'Bicicletes', una de les cançons més icòniques del pop català, originalment popularitzada per Blaumut. Aquesta nova versió s'ha convertit en l'himne de la programació estiuenca de les emissores d'ELS40, incloent-hi ELS40, ELS40 Classic, ELS40 Urban, ELS40 Dance, SER Catalunya i Dial.

'Bicicletes', que va ser un èxit rotund fa més d'una dècada, torna a l'actualitat amb una sonoritat renovada i fresca. Iglú, Júlia Blum, Cloe i Sexenni han aportat les seves veus úniques per donar nova vida a aquest clàssic, creant una versió que combina elements moderns amb l'essència original que va captivar tants oients. Aquesta actualització de 'Bicicletes' no només és una mostra del talent dels artistes involucrats, sinó també un homenatge al llegat musical de Blaumut qui van traslladar tot l'univers de sensacions i emocions que es viu quan passegem tranquilament a sobre del bicicle.

La nova versió de 'Bicicletes' està produïda per Pep Saula, membre del grup Sexenni i reconegut productor en l'escena musical catalana. Saula ha sabut capturar l'esperit de la cançó original, afegint-hi elements contemporanis que la fan irresistible per al públic a dia d'avui. La producció manté l'equilibri perfecte entre la nostàlgia i la modernitat, oferint una experiència única.

Amb aquesta nova versió, Iglú, Júlia Blum, Cloe i Sexenni se sumen a la llista de formacions musicals que han protagonitzat la cançó de l'estiu a les emissores d'ELS40. Al llarg dels anys, artistes com Oques Grasses, Gossos, Flashy Ice Cream i Els Catarres han tingut l'honor de marcar la banda sonora de les vacances estiuenques. Aquest 2024, és el torn de 'Bicicletes' per tornar a fer-nos somriure i ballar, portant una brisa de nostàlgia i frescor a les nostres ones.

La nova versió de 'Bicicletes' destaca per la seva producció impecable i per la química entre els artistes. Iglú aporta la seva energia inconfusible, Júlia Blum encanta amb la seva veu dolça, Cloe sorprèn amb la seva potència vocal i Sexenni afegeix el seu toc únic. El resultat és una cançó que manté l'esperit alegre i evocador de l'original, alhora que ofereix una perspectiva nova i contemporània.

Les emissores d'ELS40 ja em començat a posar aquesta nova actualització de 'Bicicletes', assegurant-nos que arribi a tots els racons del país. La cançó està destinada a convertir-se en la banda sonora de l'estiu, acompanyant-nos en les nostres sortides en bicicleta, passejades per la platja i festes a l'aire lliure. És una peça que convida a gaudir de la senzillesa i la bellesa de l'estiu, recordant-nos que les petites coses són les que fan la vida més gran.

No et perdis aquesta nova versió de 'Bicicletes' i deixa't portar per la màgia de l'estiu. Pots escoltar-la avui a totes les emissores de la comunitat d'ELS40 i a les plataformes de streaming. Amb Iglú, Júlia Blum, Cloe i Sexenni, 'Bicicletes' es converteix en la cançó que marcarà aquest estiu, aportant alegria i bona música a les nostres vides. Escolta-la, canta-la, comparteix-la i gaudeix-la. Les bicicletes són per l'estiu... i aquesta cançó, també.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad