'La Marina sta morena', Figa Flawas celebren l'estiu

Els vallencs surfegen sobre l'onada de l'èxit

Amb només una tornada publicada, 'La Marina sta morena' dels Figa Flawas ja està sent un èxit a totes les xarxes socials. Aquesta cançó narra una història d'amor fugaç a la Costa Daurada, i s'ha convertit en la banda sonora perfecta per a l'estiu.

La cançó 'La Marina sta morena' és la nova aposta dels vallencs Figa Flawas, un grup que ha guanyat una gran popularitat en molt poc temps. La seva música, que fa olor de mar, platja, sal i vacances, evoca perfectament l'essència de l'estiu i les històries d'amor efímeres i intenses que es viuen a la vora del mar. En aquesta cançó, el protagonista se sent profundament atret per la Marina, una figura que simbolitza l'encant i la màgia dels amors d'estiu.

L'èxit darrere Figa Flawas

Figa Flawas ha esdevingut un dels grups més populars de Catalunya gràcies a la seva capacitat per crear èxits que ressonen amb el públic. El seu disc La Calçotada, publicat al gener, inclou una col·lecció de cançons que ja formen part de l'imaginari pop català. Temes com 'Mussegu', 'Diabla', 'Xalalà' i 'Solucions i no problemes' són èxits que sonen constantment a les ràdios, consolidant el grup com a referent per a joves i no tan joves.

El grup, format per Pep Velasco (cantant) i Xavi Cartanyà (productor), ha aconseguit consolidar-se en temps rècord dins el panorama musical català. Les seves cançons es caracteritzen per tenir un segell propi amb tornades imbatibles, divertides i una producció impecable. Aquest èxit es reflecteix en els seus concerts, amb més de 95 actuacions programades per aquest 2024 en festivals, així com en les principals Festes Majors del país.

Un estil inclassificable

El duet de Valls ha fet un gir innovador a la música urbana-festiva, combinant estils com reggaeton, pop, urban, disco i rumba. Aquest enfocament divers fa que qualsevol etiqueta se'ls quedi petita, tal com es pot veure en els seus LPs Joves Tendres i l'aclamat La Calçotada.

Preparats per a l'estiu

Amb 'La Marina sta morena', Figa Flawas està cridat a tenir un altre gran èxit aquest estiu. La cançó promet convertir-se en la banda sonora dels moments més memorables de les vacances, sonant als bars de platja, festes i stories de les xarxes socials. No deixis escapar l'oportunitat de viure aquest nou hit que capturarà l'essència de l'estiu català.

Els Figa Flawas prometen un estiu de diversió, amor efímer i aventures divertides que en faran d'aquestes vacances, unes de les més memorables gràcies a 'La Marina sta morena'.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad