Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

Sexenni prepara la festa amb 'La Faràndula', el nou hit estiuenc

ELS40 t'estrenem en exclusiva el seu videoclip abans de l'estrena

Delirics

Sexenni, el grup de pop que va néixer als soterranis d'un institut de Lleida el 2019, s'ha convertit en una de les darreres sorpreses més notables del panorama musical català. En temps rècord, aquest grapat d'amics s'ha transformat en una de les bandes de moda amb més projecció del país, gràcies a la seva energia i originalitat.

Després de l'èxit de la seva col·laboració amb The Tyets en el tema 'Grup de Pop', una cançó que explica la història de qualsevol jove que somia a dedicar-se a la música pop, Sexenni presenta ara el seu nou single estiuenc, 'La Faràndula'. Aquesta cançó és una autèntica oda a la festa major mediterrània, una celebració de la cultura tradicional combinada amb elements de mestissatge, música urbana i melodies pop.

Una cançó que celebra la Festa Major

'La Faràndula' reivindica la festa major d'arrel mediterrània, amb una lletra que narra les diverses perspectives des de les quals es pot viure una revetlla. Des de l'àvia que guanya un pernil a la rifa fins al jove que es desperta amb ressaca, la cançó ofereix una visió completa de tot el que passa en qualsevol festa estiuenca. Temes com la rauxa, l'amistat, l'amor i el desamor es barregen en aquest himne estiuenc que ja promet convertir-se en el hit de l'estiu 2024.

@sexenni

Farandulejant ☀️🏖️#pertu

♬ original sound - Sexenni

Un videoclip que captura l'essència de la festa

El videoclip de 'La Faràndula' està dirigit per l'Alba Muñoz i acompanya al grup en la seva vida farandulera, mostrant escenes de proves de so, concerts i, sobretot, molta festa. Les imatges vibrant de les festes i la vida de gira dels Sexenni aporten un toc autèntic i festiu al llançament, capturant perfectament l'energia i l'esperit de la cançó.

Un futur brillant per a Sexenni

Sexenni ha demostrat una vegada més que són capaços de crear música que connecta amb el públic i que reflecteix les vivències i les emocions dels joves. Amb 'La Faràndula', el grup consolida la seva posició com una de les bandes més prometedores del panorama musical català, preparats per fer ballar tothom aquest estiu.

No et perdis l'estrena de 'La Faràndula' i deixa't portar per les vibracions festives d'aquest nou èxit dels Sexenni. Atrapa't al so del grup de ponent i gaudeix de l'estiu amb el ritme i l'alegria de la seva música. Però la recomanació clau és que et deixis portar i t'endinsis a 'La Faràndula' dels Sexenni, un tema que fa olor d'estiu i que segurament es convertirà en el hit d'aquest 2024!

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad