Occident Winterfest: la gran festa d'hivern de la Cerdanya

Amb Juan Magán, Taburete, La la love you, Íñigo Quintero, Marlena, Depol, entre d'altres

La Cerdanya s'està preparant per acollir un nou esdeveniment musical que promet marcar l'inici de la temporada d'hivern: l'Occident Winterfest, un festival de música a gran escala que tindrà lloc a Fontanals de Cerdanya els dies 6 i 7 de desembre de 2024, coincidint amb el pont de la Puríssima. Organitzat pel Grup Clipper's, promotors d'esdeveniments com el Cap Roig Festival i el White Summer, l'Occident Winterfest oferirà un ambient únic sota una estructura d'iglú gegant que envoltarà els assistents en un entorn de somni a l'hivern.

Un cartell de luxe per a una experiència immersiva a la Cerdanya

L'escenari de Fontanals acollirà deu actuacions repartides en dues nits plenes de ritmes per a tots els gustos. El divendres 6 de desembre, el públic podrà gaudir de l'electrònic amb el Juan Magán, les melodies pop-punk dels La La Love You, l'energia del duet Marlena, i la frescor del Hey Kid i el DePol.

La nit de dissabte 7 de desembre serà igual d'espectacular, amb actuacions del Polo Nandez i la seva evolució cap a un so rocker, l'Iñigo Quintero amb el seu EP Es Solo Música, i la banda barcelonina Malmö 040, que tocarà temes del seu nou àlbum Los Cobardes Viven Siempre. També hi actuaran Taburete i, per tancar el festival amb molta energia, Inmir, la DJ i productora valenciana que promet una sessió vibrant i plena de color

Te recomendamos

Entrades i experiència VIP per a l'Occident Winterfest

El festival obrirà portes a les sis de la tarda i s'allargarà fins a les dues de la matinada, oferint una experiència completa i dissenyada per celebrar l'hivern. Les entrades, que inclouen opcions per a un sol dia, abonaments per als dos dies i passis prèmium per a una experiència més exclusiva, estan disponibles al web oficial del festival.

Segons els organitzadors, aquest festival representa una nova etapa en la seva visió: "Amb Occident Winterfest, volem crear una experiència cultural única que es converteixi en una referència dels festivals d'hivern, aprofitant l'encant paisatgístic de la Cerdanya." En les pròximes setmanes, anunciaran més detalls sobre les activitats, l'oferta gastronòmica i els serveis exclusius que faran d'Occident Winterfest la festa hivernal per excel·lència d'aquest any.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40