Siderland - La Festa Infinita [2020]

Una festa encara més èpica que et transporta per l’èxtasi i el ball amb el temor de la sortida del sol

Els barcelonins es van donar a conèixer a través de la xarxa amb La Reina del Misteri, i van assolir l’èxit gràcies al senzill que compartien amb la nord-americana Chloe Phillips anomenat La Nit No Em Fallarà, ara publiquen la seva tercera cançó La Festa Infinita.

Els Siderland segueixen fidels al so que han batejat amb el nom de pop nocturn en aquest tercer tema que publicaran a través de totes les plataformes digitals el proper 31 de gener. Però Els40 te l’estrenem en exclusiva un dia abans.

La Festa Infinita passeja pels ritmes ballables als que ens han acostumat el trio català format per Uri Plana, Albert Sort i Andreu Manyós. La nova cançó de la formació barcelonina, produïda pel Doug Weier de Chicago, segueix flirtejant amb el so pop internacional cantat en català que els ha fet destacar en la seva novell trajectòria com a formació, i emmarcat dins del so tropical i electrònic que tant ha triomfat a nivell mundial. A més a més, en aquesta ocasió han incorporat a la seva instrumentació la melodia de vents que fa encara més èpica l’experiència de gaudir del seu pop nocturn.

El tema aborda el contrast de l’èxtasi i el ball amb la mirada angoixada per l’arribada de l’alba. Un leitmotiv segueix la línia que els ha fet sonar anteriorment a la ràdio i a actuar a escenaris tan importants com el Primavera Pop 2019, a banda d’aprofundir dins de la temàtica preferida dels Siderland, la nit.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?