Arc de Triomf estrena el vídeoclip de 'Carrer Marina'

Un homenatge a totes les nits d'amor i amistat viscudes al barri de Poble nou

Arc de Triomf estrena el vídeoclip de 'Carrer Marina'

Arc de Triomf publica el videoclip del tema 'Carrer Marina', que tal com explica el mateix grup: "és una al·legoria al barri del Poblenou i les nits eternes d'estiu pernoctant a bars i locals de la Llacuna, que sempre acabaven amb un bany a la Platja de Bogatell. És també el nostre homenatge a totes les històries d'amor i aventures que vam viure allà. Són totes aquelles nits que ens han fet ser qui som avui", i afegeixen: "La tornada va ser literalment escrita a la bocana de la parada de metro Marina i la vem acabar l'endemà a casa. Pocs dies després estavem a Tropic Studios creant el que després acabaria sent Arc de Triomf." Aquest és el segon videoclip que presenta la banda després del ja conegut 'Per un món' que va ser la primera cançó del debut Nascuts per Molestar (LCM Records 2020)

Al vídeo, rodat al mateix barri i ambientat en un loft industrial, el grup organitza un concert casolà i hi convida a amics i amigues a més de penjar cartelleria per indrets de la ciutat amb l'objectiu de poder tocar "fora d'aquest pis d'una vegada". El concert es converteix en una festa on sorgeix l'amor i l'amistat arran de la música i l'ambient explosiu. El videoclip està dirigit per Bruno Marín. La personalitat d'Arc de Triomf queda definida per una barreja molt variada d'influències, que, sense abandonar el posat rock del qual venien, han arriscat jugant amb grooves pop-ska on el mestissatge i el rock ballen i barallen tenint com a resultat final un so molt més actual.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • Lo Que Me Dé la Nota

    Artistas olvidados

  • Hoy en los40

    Lola Índigo busca su ‘Tamagochi’ en una lavandería. María Becerra y Bizarrap podrían estar tramando algo. Ya se conoce la enorme herencia de Prince. Escucha los temazos de World Dance Music en nuestra playlist.

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad