El doblador català del Harry Potter té una original iniciativa

El Masumi Mutsuda és la veu catalana del Daniel Radcliffe a la saga i d'ELS40

El doblador català del Harry Potter té una original iniciativa

El Rupert Grint, el Daniel Radcliffe i l'Emma Watson a la premiere de "Harry Potter i les relíquies de la Mort" al 2011 / Jim Spellman/WireImage

La J.K. Rowling va crear fa un mes la plataforma per entretenir als seguidors de la saga més màgica del segle XXI, Harry Potter at home. Dins del contenidor es troben els populars llibres per ser llegits per pares i mares, Mestres i cuidadors. I és que en aquest confinament els més menuts han vist com totes les seves opcions d'oci desapareixien.

Aquesta passada setmana el mateix Harry Potter a la gran pantalla, el Daniel Radcliffe feia el primer pas per a tots els seus fans. Es va gravar en vídeo llegint el popular primer volum de la vida del jove mag, La Pedra Filosofal per a la plataforma creada durant la pandèmia.

Poc després, el Masumi Mutsuda continuava la màgia del Potter per a tots els seguidors catalanoparlants del popular univers creat per la J.K. Rowling. El jove barceloní va decidir fer que tots poguéssim gaudir del Harry Potter en la nostra llengua mentre llegia un fragment de dos minuts del popular mecanoscrit de màgia.

Però la gran i original iniciativa del doblador català no acaba aquí. Afegia en la publicació que per cada repiulada que tingui la seva piulada afegirà un segon més de lectura doblat al català per a que plegats puguem gaudir d'aquest primer llibre de la bestseller juvenil britànica.

El barceloní Masumi Mutsuda no només és la veu catalana del Daniel Radcliffe a l'univers fantàstic del Harry Potter, també posa la veu al Flash Thompson a Spider-man: Lejos de casa, al Biel a Merlí: Sapere Aude i desenes de produccions audiovisuals més. A més a més, si pares atenció a la ràdio podràs gaudir d'ell cada dia perquè és la veu corporativa d'ELS40 en català.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • No paramos y no queremos parar

    Iñaki Domínguez

  • Hoy en los40

    El argentino ha confirmado que la canción llega en unas horas. El turreo: qué es y cuáles son sus mayores exponentes. Pedro Capó nos habla de Lali y de su paso por España. Jennifer López y Ben Affleck volverán a trabajar juntos en el cine 20 años después. Sandra Alejandre analiza las claves de sus looks en Dua Lipa, Natalia Lacunza, Kourtney Kardashian y más.

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad