Les Montses publiquen nova cançó, amb una intenció solidaria

La banda ha publicat la versió especial de ‘Navegants’, on tot el que recapti anirà destinat a l’organització OPEN ARMS

Les Montses publiquen nova cançó, amb una intenció solidaria

Les Montses / Les Montses

Fa una mica més d'un any, concretament al abril de 2019, Les Montses es trobaven enregistrant el seu darrer disc 'Papallones al cap'. Dins aquest àlbum hi trobem la cançó 'Navegants', una cançó que és un cant a la llibertat i els perills que comporta aconseguir-la, amb una lletra que mostra la problemàtica que viu un munt de gent que ha de marxar de casa seva per força major i que s'inspira en el drama que s'està vivint en el Mediterrani.

Amb la intenció d'aportar un granet de sorra a tota aquesta problemàtica, Les Montses estrenen una edició especial d'aquest tema, que es trobarà a totes les plataformes digitals a partir d'aquest divendres, i amb una intenció solidaria, ja que tots els ingressos que generi aquesta cançó aniran íntegrament a l'organització OPEN ARMS.

Les Montses publiquen nova cançó, amb una intenció solidaria

S'acompanya a més a més d'un clip amb imatges cedides per OPEN ARMS on mostren la feina que realitzen arreu del món, treballant per garantir els drets humans de les persones. Cal esmentar també que OPEN ARMS s'ha implicat a la recerca per tal d'erradicar la Covid'19 de les nostres vides, sumant esforços al projecte liderat per Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet.

A més a més, Les Montses són un dels primers grups confirmats al Cruïlla XXS, festival que es celebrarà a partir del juliol respectant totes les mesures de seguretat i sanitàries en espais emblemàtics de Barcelona. Trobarem a la banda en directe el 10 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. Serà el primer concert del grup després d'aquesta etapa de confinament.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad