Escolta la versió en anglès d’un dels temes del Nil Moliner, feta per un gran amic seu

L’Aleix Martí, que va compartir amb el Nil 14 anys amb la banda Cybee, ha fet la versió en anglès de la cançó ‘Cien por cien’

Nil Moliner

Nil Moliner nos habla de sus primeras veces. / Imagen cedida por Warner Music

Ja fa uns mesos de la publicació del disc de debut del Nil Moliner, el seu 'Bailando en la batalla' que conté cançons com el 'Soldadito de hierro', 'Mi religión' o 'El despertar', que acumulen milions de reproduccions a les plataformes musicals.

Moltes de les seves cançons s'han vist adaptades i versionades per diferents persones, que toquen aquests temes adaptant-les al seu estil i amb les seves característiques vocals i que comparteixen a les seves xarxes socials.

Una de les versions que més ens ha cridat l'atenció ha sigut el 'Cien por cien' que ha fet l'Aleix Martí i que ha penjat al seu compte d'Instagram. L'Aleix i el Nil comparteixen una gran amistat i una etapa conjunta durant 14 anys com a cantants del grup Cybee, que el 12 de novembre del 2017 es van acomiadar dels escenaris en un concert a la Sala Bikini de Barcelona, després de centenars de concerts i dos àlbums editats.

La versió que ha fet l'Aleix té la particularitat que és en anglès, i ens encanta com sona! A més a més veiem al músic interpretar diferents instruments i ens demostra que la música traspassa fronteres e idiomes.

De fet, tenim un concurs en marxa per poder conèixer el Nil Moliner en una trobada digital. El que has de fer és una versió de 'La Bestia' i penjar-la a les teves xarxes socials etiquetant a ELS40 i amb el hastag #SomMúsica, aquí tens tota la informació.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?