El primer Autotour d'ELS40 arriba a Tarragona

El 15 d'Agost estarem a l'Anella Mediterrània amb un format inèdit a Catalunya

El primer Autotour d'ELS40 arriba a Tarragona

El primer AutoTour serà a Tarragona / ELS40

La Festa Major de Sant Magí serà la primera a rebre un AutoTour d'ELS40. La ràdio musical líder a Catalunya estrenem un format per adaptar-nos a la situació que ens envolta, no volíem deixar una temporada buida de música. Cada estiu els Tours d'ELS40 amb els Djs de la ràdio hem anat a desenes de festes majors i aquest any no volíem deixar d'intentar-ho fins a aconseguir trobar-nos de nou.

El 15 d'Agost l'Anella Mediterrània a Tarragona rebrà l'AutoTour d'ELS40 amb una particularitat, només s'hi podrà accedir al recinte amb cotxe i amb la mascareta. L'aforament és limitat i a partir d'ara ja podreu descarregar les vostres invitacions de manera gratuïta per accedir al recinte. Per primera vegada a Tarragona, la Neus González i el Víctor de la Torre us faran ballar i els vostres cotxes seran part activa d'una nit de festa major única a casa nostra.

El format AutoTour s'ha pogut veure a diferents festivals europeus, aquests han adaptat i revolucionat la manera de gaudir d'una bona sessió. Anar amb cotxe per veure un bon espectacle no és nou al món del cinema, els autocines ja eren populars i com us vam explicar a Lleida van recuperar l'autocine com una forma segura per tornar a veure una pel·lícula després del confinament. Ara toca fer un pas més i per això ELS40 anem cap a Tarragona per estar presents a la Festa Major de Sant Magí amb totes les mesures de seguretat i sanitàries vigents per complir amb tota la normativa de lluita contra la COVID-19.

ago

15

TARRAGONA

20:00

15/08/2020 - 08:00 15/08/2020 - 08:00 Europe/ParisELS40 AUTOTOUREl primer Autotour d\'ELS40 arriba a TarragonaLos40esENTRADAS AGOTADAS

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?