La Samantha publica la seva primera cançó en valencià: ‘Espere que tornes’

La cançó, que és una versió en valencià de ‘Espero que vuelvas’, s'ha convertit en número 1 en vendes

La Samantha publica la seva primera cançó en valencià: ‘Espere que tornes’

Espere que tornes / Samantha

Després de més de un milió de reproduccions a Youtube i superant el mig milió a l'Spotify amb el seu darrer senzill 'Quiero que vuelvas', i arribar al número 1 a Espanya, Argentina, Panamà, Perú i República Dominicana, la Samantha, que es va donar a conèixer en la darrera edició d'Operación Triunfo, ens presenta 'Espere que tornes', la versió en valencià d'aquest èxit. A més a més aquesta cançó també ha aconseguit ser número 1 en vendes.

Després d'enamorar-nos a tots amb la seva naturalitat dins de l'acadèmia més coneguda de la televisió i de presentar-nos el seu primer senzill 'Sin más', que acumula milions de reproduccions a totes les plataformes d'streaming i d'enganxar-nos amb 'Quiero que vuelvas', presenta la seva primera cançó en el seu idioma matern. Anteriorment ja l'havíem escoltat en aquest idioma amb Cactus, el seu projecte anterior a entrar al programa.

'Espere que tornes' ja acumula milers de visualitzacions i escoltes a totes les plataformes d'streaming en les seves primeres hores de publicació, s'ha col·locat en les primeres posicions de tendències a Youtube i les xarxes bullen comentant aquesta novetat, amb molt bones opinions cap a la cantant.

LA SAMANTHA PUBLICA LA SEVA PRIMERA CANÇÓ EN VALENCIÀ: ‘ESPERE QUE TORNES’

De cara als plans de futur de l'artista, fa una setmana en va parlar amb nosaltres a l'entrevista que vam fer ens va explicar que segur que vindria més música en els propers mesos, i que li encantaria publicar el seu primer disc. Ho pots reviure aquí:

LA SAMANTHA PUBLICA LA SEVA PRIMERA CANÇÓ EN VALENCIÀ: ‘ESPERE QUE TORNES’

Estem convençuts que aquest tema serà una de les cançons d'aquests propers mesos, ara tenim ganes de veure-la a sobre d'un escenari presentant aquestes cançons i la seva energia musical.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad