La Samantha publica la seva primera cançó en valencià: ‘Espere que tornes’

La cançó, que és una versió en valencià de ‘Espero que vuelvas’, s'ha convertit en número 1 en vendes

La Samantha publica la seva primera cançó en valencià: ‘Espere que tornes’

Espere que tornes / Samantha

Després de més de un milió de reproduccions a Youtube i superant el mig milió a l'Spotify amb el seu darrer senzill 'Quiero que vuelvas', i arribar al número 1 a Espanya, Argentina, Panamà, Perú i República Dominicana, la Samantha, que es va donar a conèixer en la darrera edició d'Operación Triunfo, ens presenta 'Espere que tornes', la versió en valencià d'aquest èxit. A més a més aquesta cançó també ha aconseguit ser número 1 en vendes.

Després d'enamorar-nos a tots amb la seva naturalitat dins de l'acadèmia més coneguda de la televisió i de presentar-nos el seu primer senzill 'Sin más', que acumula milions de reproduccions a totes les plataformes d'streaming i d'enganxar-nos amb 'Quiero que vuelvas', presenta la seva primera cançó en el seu idioma matern. Anteriorment ja l'havíem escoltat en aquest idioma amb Cactus, el seu projecte anterior a entrar al programa.

'Espere que tornes' ja acumula milers de visualitzacions i escoltes a totes les plataformes d'streaming en les seves primeres hores de publicació, s'ha col·locat en les primeres posicions de tendències a Youtube i les xarxes bullen comentant aquesta novetat, amb molt bones opinions cap a la cantant.

LA SAMANTHA PUBLICA LA SEVA PRIMERA CANÇÓ EN VALENCIÀ: ‘ESPERE QUE TORNES’

De cara als plans de futur de l'artista, fa una setmana en va parlar amb nosaltres a l'entrevista que vam fer ens va explicar que segur que vindria més música en els propers mesos, i que li encantaria publicar el seu primer disc. Ho pots reviure aquí:

LA SAMANTHA PUBLICA LA SEVA PRIMERA CANÇÓ EN VALENCIÀ: ‘ESPERE QUE TORNES’

Estem convençuts que aquest tema serà una de les cançons d'aquests propers mesos, ara tenim ganes de veure-la a sobre d'un escenari presentant aquestes cançons i la seva energia musical.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?