Els Stay Homas en concert de franc

El Klaus, el Guillem i el Rai oferiran un directe des de la sala Barts

Els Stay Homas en concert de franc

Stay Homas en su terraza de Barcelona / Instagram: @stay.homas

Si durant aquesta pandèmia, per la COVID19, si la música en directe hagués de portar un nom, aquest seria el del trio Stay Homas. Els catalans pujaran als escenaris de nou ara que el Govern ha relaxat les restriccions al sector cultural tan castigat.

View this post on Instagram

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas)

Aquesta iniciativa arriba en el moment que el sector de la música en viu està en alerta vermella i on sales de concerts han hagut d'abaixar la persiana per sempre i d'altres no saben com se'n sortiran per a no tancar per sempre. Fa vuit mesos de concerts cancel·lats, artistes sense poder treballar i un staff, el del món cultural que veu el seu futur penjant d'un fil.

La Sala Barts de Barcelona i l'empresa Banister Live s'alien per oferir el directe via internet a tot al món. Una manera diferent de viure l'emoció de la música en directe des de la seguretat de casa. És la fusió de l'emoció de la música i la tecnologia. Un projecte que transforma les sales de concerts de tota la vida en un espai virtual i infinit. Expandeix la idea dels concerts amb una qualitat d'imatge i sonora excel·lent. El recinte Streaming ready permetrà fer concerts en directe i en línia on el públic guanya protagonisme que en el món real no té: la interacció amb l'artista.

Els Stay Homas faran els honors de convertir-se en la primera formació d'aquesta iniciativa des de la Barts de la capital catalana amb la plataforma de Banister Live el pròxim 30 de novembre al migdia. En aquesta presentació intervindran les parts implicades en el projecte: el Brian Sellei per part de Banister Live, el Tito Ramoneda per la sala Barts i la promotora The Projet, i el Tinet Rubira de Gestmusic i Banijay Iberia. L'esdeveniment comptarà amb l'actuació dels Stay Homas fent un showcase en directe.

Des de l'organització apunten que les entrades seran gratuïtes i il·limitades, però caldrà registrar-se a Banister Live per poder seguir-lo. Així i tot, els seguidors del trio barceloní haurà d'estar alerta a les xarxes socials del grup per aconseguir entrades especials de públic virtual, i que farà que apareguin a les pantalles de l'escenari.

nov

30

Barts virtual

12:00

30/11/2020 - 12:00 30/11/2020 - 12:00 Europe/ParisStay Homas en concertEls Stay Homas en concert de francBarts virtualLos40esENTRADAS

Aquesta iniciativa permetrà reactiva el sector i pretén portar ingressos de nou al sector a través de la xarxa oferint una passa més enllà del que es pot oferir en un concert tradicional. La Barts serà la primera sala de concerts híbrida del país gràcies a aquest nou projecte.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?