La Karol G contra el Freddie Mercury, parlar amb els morts, el retorn de la xocolatina de la nostra infància!

A l'Anda Ya Catalunya repassem les notícies més virals amb el Víctor de la Torre i la Maria López

La Karol G contra el Freddie Mercury, parlar amb els morts, el retorn de la xocolatina de la nostra infància!

El Freddie Mercury actuant al Live Aid de Wembley el 1985; la Karol G, en una actuació el 2018 / Getty Images / Dave Hogan/Omar Vega

Els dilluns comencen amb l'Anda Ya Catalunya i és el dia de fer el recull dels virals que han protagonitzat les xarxes socials en els darrers dies. La notícia estrella dels darrers dies ha estat el retorn al mercat de la tauleta de xocolata que a tots ens portarà grans records: la Nestlé Jungly. Aquella amb l'embolcall verd i amb animals i que la majoria recordem com un dels dolços de la nostra infància. Doncs, després de desaparèixer del mercat, molts anys després es torna a comercialitzar. La factoria responsable de la seva producció ha decidit cuinar-ne i posar-la a la venda de nou. Per a celebrar-ho Nestlé ha decidit fer una subhasta amb el primer exemplar de la famosa xocolata a través d'Ebay. Però el que ha transcendit ha estat el seu preu de liquidació: sis mil set-cents cinquanta euros!

D'altra banda, en els darrers dies ha començat a circular per les xarxes socials que la gran multinacional de la informàtica Microsoft pretén crear un sistema per comunicar-nos amb persones que han mort. Avui dia ja han registrat la patent d'aquest sistema que ens permetrà parlar amb persones que ja no hi són a través d'un XatBot. Aquest farà ús de la intel·ligència artificial, i interactuarà amb nosaltres a través de publicació de text, veu i imatges de la persona que ja no és viva. Però el que ens ha preocupat encara més és que aquest sistema també podrà substituir a persones que són vives.

Finalment, parlem de música i de la batalla virtual que s'ha creat a Twitter. La xarxa social és un camp on l'intercanvi d'opinions, discussions, mems, i molta creativitat. En aquest cas, ha esclatat un gran embolic quan alguns usuaris han comparat la Karol G amb el Freddie Mercury. La guerra entre la cantant de gènere urbà i el vocalista rock dels Queen s'ha fet viral on alguns defenien amb els seus arguments al seu ídol amb missatges com "Bohemian Rhapsody mai igualarà l'impacte cultural de la Tusa". De sobte, Twitter es va convertir aquesta setmana passada en un portal de mems i comentaris dels fans i ràpidament, els dos artistes es van convertir en tendència.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad