ELS40 Primavera Pop 2021 arriba també a Rubí amb Lola Índigo, Ana Mena, Juan Magán o Miki Núñez

Serà el dissabte 19 de juny a l'amfiteatre del Parc del Castell de Rubí

ELS40 Primavera Pop 2021 arriba també a Rubí amb Lola Índigo, Ana Mena, Juan Magán o Miki Núñez

Cartell ELS40 Primavera Pop 2021 - Rubí / ELS40

Aquesta primavera la volem acomiadar com cal. Després d'un any dur de pandèmia, arriba el moment de començar a veure la llum al final del túnel i anar de mica en mica, recuperant les bones costums, això si, respectant les mesures de seguretats.

I si hi ha quelcom que no pot fallar en aquesta època és el festival ELS40 Primavera Pop 2021. Fins ara teníem reservat el 18 de juny per assistir al concert del Palacio Vistalegre de Madrid que, per cert, va exhaurir totes les seves entrades.

Però aquest matí el Dani Moreno ‘El Gallo’ i la Cristina Boscá ens han anunciat a l' Anda Ya!, que hem de marcar una nova data al calendari, la del 19 de juny. L'Amfiteatre del parc del Castell de Rubí acollirà una nova edició del nostre festival.

La música començarà a sonar a les sis de la tarda, tot i que una hora abans s'obriran les portes per agafar posicions i gaudir de l'ambient festiu en un esdeveniment d'aquestes característiques.

Una festa plena de sorpreses

La llista d'artistes confirmats és molt gran i fa que tinguem moltes ganes perquè els dies passin el més ràpid possible, i arribi el gran dia el més aviat possible. Aquests són els cantants confirmats, tot i que la llista es podria ampliar properament:

Nil Moliner

Álvaro de Luna

Marlon

Dani Fernández

Lola Índigo

Juan Magán

Lérica

Miki Núñez

Ana Mena

Rocco Hunt

Omar Montes

Pol Granch

Bombai

Belén Aguilera

Manel Navarro

Joan Garrido

Emlan

Amber Figueroa

Subliminal

Un concert segur

Tot i les ganes de festa que tenim, no ens oblidem de la pandèmia i apostem per la cultura segura. Així que, posem la seguretat per davant de tot. ELS40 Primavera Pop 2021, tindrà totes les mesures de seguretat per mantenir a ratlla el coronavirus.

Es prendrà la temperatura a l'entrada a tots els assitents i hi haurà gel hidroalcohòlic. A més tant l'entrada com la sortida es farà de manera esglaonada per evitar aglomeracions.

Però és clar que si volem que tot surti com ha de sortir necessitem la vostra col·laboració. Per això es recomana a tots els assistents que arribin amb una hora d'antelació a l'esdeveniment.

L'ús de la mascareta serà obligatori i s'haurà de mantenir la distància de seguretat, però segur que a això estàs molt acostumat. Seguint aquestes pautes podrem gaudir d'un esdeveniment totalment segur.

Ja tens la data reservada, i t'estàs preguntant què has de fer per venir? Doncs estigues atent a ELS40 perquè en uns dies t'explicarem com aconseguir les teves entrades pel festival. Un concert que no seria possible sense el suport de l'Ajuntament de Rubí ni la col·laboració de La traca.

Patrocinadors ELS40 Primavera Pop 2021 / ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad