Entrevista exclusiva: Els Catarres presenten la cançó de l'estiu d'ELS40

La Roser i l'Èric, Els Catarres, han passat per l'estudi Toresky d'ELS40 per presentar la cançó que ens acompanyarà aquest estiu i repassar els 10 anys de trajectòria

Entrevista exclusiva ELS40, 10 anys d'Els Catarres i presentació de la cançó de l'estiu

En una entrevista reposada de 31 minuts, l'Èric i la Roser, dos dels components d'Els Catarres van repassar els 10 anys de carrera, des dels seus inicis fins el moment actual en el que estan acabant de polir detalls del seu nou projecte que veurà la llum en uns mesos.

On era el Jan? A l'entrevista ho sabreu, així com també d'on treuen la creativitat per fer de cada disc una peça d'artesania única i deferent dels altres discos.

També sabràs com es van enfrontar a moments clau de la seva història com la vida després de Jennfer, quan van adonar-se que precisament aquesta cançó els acompanyaria per tota la vida o quan fa 2 anys van pujar a l'escenari d'ELS40 a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona amb més de 100.000 persones corejant les seves cançons.

Si t'agraden Els Catarres i la música en català més actual, t'espero cada setmana amb un nou capítol del podcast que et posa al dia, Can40.

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40