Els Flashy Ice Cream avancen 'COPS' del seu tercer àlbum

Al costat de Swit Eme, arriba l'últim videoclip del Pol Giancana i l'Sneaky Flex

COPS FLASHY ICE CREAM & SWIT EME

El so trap no té pas tanta història a casa nostra, com als Estats Units d'Amèrica, però en els darrers anys ha crescut la seva popularitat exponencialment, i precisament els de Sabadell són una de les formacions pioneres en escampar el trap català als quatre vents gràcies a èxits com 'Alba', 'Enamorat', 'De revista' o recentment, 'Xdona'. Avui, els Flashy Ice Cream avancen una nova peça que formarà part del nou disc que arriba en uns dies: 'Cops'.

'Cops' és el segon single, i la cançó que agafa el relleu a 'Xdona', d'aquest nou projecte que presentaran aquest 2022. Al costat del conegut barceloní Swit Eme, els Flashy Ice Cream ens donen un tomb per les seves vivències entre les línies de la seva nova cançó. Experiències no sempre del tot gratificants que han viscut al carrer durant la seva vida, la repressió policial i la mateixa imatge en relació amb la música i a la vida. A 'Cops', els sabadellencs han volgut obrir-se i explicar aquells moments no tan agradables de la vida d'un artista, la part més agre, aquell sentiment en què s'han d'empoderar per seguir endavant amb la seva passió. El tema ens fa surfejar per les seves vivències personals com enfrontaments amb les autoritats, les penúries per falta de recursos, però sobretot el sentiment de gratitud per poder fer seguit endavant i poder gaudir de l'èxit professional posterior. Una manera d'empoderar i donar una empenta a tota una generació de joves que cada dia es troba amb la paret d'un futur incert i canviant.

Després d'escoltar 'Cops', el segon tema que els Flashy Ice Cream avancen del seu tercer àlbum, ben segur que ja comptes els dies per poder escoltar al complet aquest projecte que promet ser increïble i alhora sorprenent.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40