Els Vienna fan equip a 'Tanta Aigua Tan Prop de Casa' amb les Maluks

Les dues formacions del País Valencià acaben de presentar nou vídeo

Tanta aigua tan prop de casa - VIENNA & MALUKS

Els Vienna han començat l'any amb empenta. La formació integrada pel Pau, l'Arturo i les noves incorporacions del Víctor i del Julio, presentaran aquest 2022 un nou disc que els consolida dins de la indústria musical amb seu pop indie com a valor de qualitat. Es tractarà d'un àlbum que contindrà un grapat de noves cançons i que veurà la llum ben aviat.

El tret de sortida d'aquesta nova etapa del quartet alacantí va ser la seva col·laboració amb l'Adrià Salas de La Pegatina a 'Per què no balleu?' i que ja et vam estrenar a ELS40.cat. Ara, toca continuar descobrint quines meravelles ens han preparat els Vienna en aquest nou EP que encara no té nom oficial, però sí que podem confirmar que es publicarà el 18 de març.

'Tanta Aigua Tan Prop de Casa' és, per tant, el segon avançament que la formació ens presenta en poc temps. En aquesta nova cançó tan intimista, els Vienna col·laboren amb les valencianes Maluks, i plegats fonen les seves veus en una lletra transmet un moment de la relació entre dues persones en el qual s'està construint una cosa bonica, amb intimitat compartida. És un viatge a través del lirisme personal per acabar en un punt en el qual l'estima es complementa amb un sentiment de lliurament voluntari i una emoció d'enamorament desmesurat, però amb intenció duradora. Per això, es va construint de la mà i a poc a poc. La melodia d'aquesta nova cançó que avui presenten es basa en un bolero tradicional, però amb sons en la producció molt actuals i els acompanyaments melòdics i de corda que elles aporten en aquesta simbiosi musical.

De la mateixa manera que va succeir amb la seva col·laboració amb l'Adrià Salas de La Pegatina, els Vienna han tornat a triar el bon saber fer del Raul Figueroa per crear el videoclip d'aquesta nova col·laboració amb les Maluks. Com pots comprovar, la feina del Raul Figueroa ajuda a completar la idea de la lletra, amb imatges de cures i construcció d'un estat enamorat bonic, compartit i sa.

Segueix-nos al canal Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40