Joan Dausà busca la cançó més ballable de la història pel seu concert a Barcelona

El 26 de març presenta “Tornarem a ballar” a la Sala Razzmatazz

Joan Dausà / Joan Dausà

Joan Dausà busca la cançó més ballable de la història pel seu concert a Barcelona, aquesta és la darrera crida que fa l'artista per sorprendre durant el seu concert el 26 de març a la capital catalana. Aquests dies també s'ha presentat el nou videoclip, 'Que vingui algú' rodat a la Sala Razzmatazz com l'escenari principal del clip i un preludi de tot el que passarà en un dels concerts més esperats dels últims mesos.

QUE VINGUI ALGÚ - JOAN DAUSÀ

En una entrevista amb ELS40 Joan Dausà ja va avançar que tenia ganes de fer un concert on la gent pogués deixar-se anar i ballar, encara que tot estava condicionat a com anés evolucionant la maleïda pandèmia. Ara fa uns dies ja va confirmar que el concert se celebraria i ho faria al cicle d'espectacles musicals emmarcats al Cruïlla Primavera.

La Sala Razzmatazz és un dels emplaçaments més reconeguts de la ciutat de Barcelona i ha tornat a reobrir les portes tant per concerts com per nits festives. Joan Dausà ha triat la sala per enregistrar el seu últim videoclip on es deixa anar i balla com si s'hagués d'acabar el món, 'Que vingui algú' és l'himne perfecte per preparar el gran ball de benvinguda a la primavera.

Te recomendamos

El 26 de març serà el concert que l'artista de Sant Feliu de Llobregat ha anomenat com "Tornarem a ballar", però no es quedarà només en un titular sinó que s'esperen moltes sorpreses especials. A les xarxes socials en Joan Dausà ja ha desvetllat un fet únic que passarà durant el concert "en qualsevol moment del concert, jo o els músics polsarà un botó a l'escenari, es pararà tot i sonarà durant 30 segons la cançó més ballable de la història i quan acabin aquests 30 segons continuarem tocant o parlant com si no hagués passat res".

El nou disc 'Ho Tenim tot' ja fa setmanes que s'escolta a tot el país i amaga unes composicions carregades de vitalitat i una èpica per trobar aquells moments de felicitat absoluta. El seu 'Que vingui algú' acaba de convertir-se en el nou himne de la setmana i no serà l'última vegada que ho aconsegueixi, de moment ja ha passat amb el primer single i ara amb 'Que vingui algú'.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40