Buhos, Mariona Escoda i Senyor Peix entre els nous discs del dia

ELS40 repassem les novetats discogràfiques que més destaquen a l'escena musical catalana

Buhos estrena disc La nit està que crema / Halley Records

Ara que arriba el bon temps hem volgut marcar-nos un Disney Channel amb seu especial We Love Viernes. I què vol dir això? Doncs que ens hem llançat a comentar els nous àlbums que ens ha portat aquest darrer divendres del mes de març, que no han estat pocs.

Comencem?

Buhos - 'La nit està que crema'

Buhos és un dels grups catalans amb més èxit per cançons com 'Volcans' i 'Barcelona s'il·lumina'. El gran grup de música pop catalana interpretarà aquesta nit el seu nou disc La nit està que crema al Festival Strenes de l'Auditori de Girona.

La banda de Calafell, ha editat el seu sisè disc d'estudi després de cuinar-lo a poc a poc durant el 2022 a l'estudi de Jaume Nin i Can Pardaler, coproduït per la banda i juntament amb Genís Trani i David Rossell.

El disc explora nous camins en la música festiva, experimentant amb nous sons que s'allunyen de les trompetes i s'endinsen en el món de l'electrònica. També inclou cançons introspectives sobre la música i l'amor, així com altres de pop que recorden als anys 80. I com no, l'àlbum inclou col·laboracions amb Ander Valverde, Sara Roy, Cesk Freixas, Green Valley, Núria López, David Ros i Lax'n Busto.

Des de setembre de 2022 fins a març d'aquest 2023 ja hem reproduït més d'un cop temes com 'La pluja tropical', 'La nit està que crema' i 'Cerca de ti'. Aquestes acompanyen ara a 7 temes més dins l'àlbum: 'El món de veritat', 'Millors moments de la vida', 'Arc de Sant Martí', 'Quan ho sents', 'Si em tornes a mirar', 'Pura vida', i 'Podem volar'.

Només et diem que si busques un disc que t'ompli de positivitat, aquest és el teu. La nit està que crema està ple d'històries que et transporten a festes d'estiu i moments compartits amb els teus. 

Mariona Escoda - 'D'una altra manera'

Continuem amb Mariona Escoda la cantautora i compositora que ha treballat amb molt esforç des de fa uns quants anys. Si ets molt fan dels talent shows, ja sabràs que va començar a donar els seus fruits el 2019, quan es va presentar Eufòria i va guanyar a la seva primera edició.

Des de llavors, Mariona ha treballat en la seva música i en la seva imatge, tractant de consolidar-se com una artista polifacètica. El seu estil musical es mou des del pop més comercial fins a la cançó d'autor més intimista, passant pel rock i altres influències que donen forma al so únic i característic.

D'una altra manera és el títol del seu nou àlbum, que es presenta com una obra que busca allunyar-se de la simple etiqueta de pop comercial i que inclou deu cançons que exploren diferents aspectes de la vida i de la identitat personal de l'artista. Aquestes son 'D'una altra manera', 'Al ritme que jo canto', 'Sense cap frontera', 'Ara que ets aquí', 'Et diexo la mà', 'Diria', 'Si ens falta l'aire', 'Cremar-ho tot' i 'Allà on bufi el vent'.

Per a la producció d'aquest disc, Mariona ha treballat amb un equip de grans noms entre els quals hi ha Roger Rodés, Álex Pérez i Alícia Rey, que han aportat la seva experiència i el seu talent per donar forma a un so fresc i actual que destaca per la potència i la força.

D'una altra manera és, en definitiva, un disc complet i sorprenent que et convida a submergir-se en un univers musical únic, en què l'artista es mostra tal com és i amb llum pròpia.

Senyor Peix - 'De la cabeza hasta los pies'

Senyor Peix va avançar el passat 17 de març un senzill amb el títol del què seria avui el seu segon disc: 'De la cabeza hasta los pies'. Aquest esperat àlbum de la banda s'ha estrenat en plena primavera i ha estat dissenyat per caure bé a tots els gustos. Aquest àlbum és, sens dubte, una bona excusa per no parar de moure el cos amb magnífics sons populars.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad