Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

'El món de veritat', on els Buhos i el Juan Magán sumen forces

El badaloní se suma a la moda de cantar en català, com ja han fet altres artistes internacionals

Els fans de la música en català i del pop electrònic estan d'enhorabona, ja que el grup català Buhos s'ha unit amb el reconegut productor i cantant Juan Magán per a una col·laboració explosiva. El seu nou single conjunt, titulat 'El món de veritat', arriba per sacejar l'estiu.

És la primera vegada que Juan Magán decideix aventurar-se en una col·laboració en català. Parlem del gran creador de l'electro-latino i figura musical de notable importància a la indústria musical urbana de parla hispana amb 7,8 milions d'oients mensuals a Spotify i 850.000 seguidors a Instagram. D'altra banda, els Buhos, un dels grups de referència de la música popular i mestissa al país. El grup que lidera Guillem Solé compta amb una pila de cançons que s'han convertit en èxits i que ens acompanya en qualsevol festa o revetlla. Els Buhos tenen prop de 374.000 oients mensuals i ha acumulat 73 milions d'streams a Spotify, a més de 73.000 seguidors a Instagram.

En aquest nou single, compost per Guillem Solé i Pep Saula i amb la producció de Juan Magán, Victor Magán i Genís Trani, es fusionen la crítica al moment actual i les relacions que establim a través de les xarxes socials. El pop electrònic de badaloní s'uneix a les melodies inoblidables dels Buhos, creant així una col·laboració que promet ser un èxit rotund.

Els Buhos també està preparant el llançament del seu nou disc, 'La nit està que crema', que serà presentat al públic el pròxim 4 de juliol als Jardins del Palau de Pedralbes de Barcelona. Amb prop de 60 concerts confirmats, aquesta gira durarà tot el 2023 i passarà per les principals ciutats i festivals de tot l'Estat. Recentment, el grup ha anunciat la seva primera gira europea, que inclourà ciutats com Madrid, Londres, Rotterdam, Utrecht i Milà.

El baixpenedesencs Buhos s'ha convertit en un exemple clar d'èxit en el panorama musical català. Amb cançons com 'Volcans' que compta amb 17,8 milions d'streams, o 'Barcelona s'il·lumina' amb gairebé 8,7 milions, han aconseguit captar l'atenció del públic i conquerir els rànquings musicals.

Amb l'arribada de 'El món de veritat' i la inestimable col·laboració de Juan Magán, Buhos assegura l'addició d'un nou èxit a la seva ja extensa llista de hits. Els fans de tota Espanya i més enllà estan impacients per descobrir aquesta nova cançó que promet conquerir els cors del públic i posar-los a ballar des del primer compàs.

Segueix al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad