La Fúmiga comença una era on 'Tot està per fer'

Un viage musical ple d'emocions

Halley Records

Els esperats acords de La Fúmiga han tornat a inundar l'escena musical amb el seu últim àlbum Tot està per fer. Aquest tercer treball del grup d'Alzira (País Valencià) promet ser una autèntica odissea musical carregada d'emocions i experiències vibrants.

Produït pel reconegut productor valencià Mark Dasousa (la meitat del duet eurovisiu Nebulossa), el disc no només ofereix una col·lecció de grans cançons, sinó que també impulsa un missatge de creixement personal i esperança. Amb títols com 'Principis', 'Covards', i 'Rècord Mundial', La Fúmiga ens convida a viure la vida sense pors i a abraçar cada moment amb tota l'energia i passió.

Cada peça d'aquest àlbum és com una habitació en una casa en construcció, plena de diversitat i personalitat. Des de balades emotives fins a ritmes festius carregats d'electrònica, La Fúmiga ens porta en un viatge musical que captura la varietat de les emocions humanes.

Col·laboracions especials amb artistes com The Tyets, els germans Ginestà, i Figa Flawas, aporten una nova dimensió a l'àlbum, mostrant la riquesa i la diversitat de la música contemporània.

'Tornar', una de les cançons destacades de l'àlbum, no només fa homenatge a The Beatles, sinó que també captura la importància de les arrels i de mirar cap al futur amb esperança.

Amb Tot està per fer, La Fúmiga no només ens ofereix un recull de cançons, sinó una invitació a explorar les nostres emocions i a abraçar la vida amb tota la seva intensitat. Així que, prepara els teus auriculars i deixa't portar per aquest viatge musical inoblidable amb La Fúmiga, on sempre hi haurà un lloc per ballar i sentir-se com a casa.

Segueix-nos al canal de Telegram

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40