Flashy Ice Cream i Ginestà tenen novetats musicals que arriben a meitat de juny

L'Edu Esteve, la Jim i el Martigo també presenten noves cançons

Arriben les novetats musicals de la setmana / Milan Markovic

Arribant a l'equador del mes de juny, a punt d'entrar a l'estiu astronòmic, ens envaeix aquell sentiment estival de les vacances, de gaudir del temps lliure i no sempre ben acompanyats d'aquelles cançons que ens serviran de banda sonora al llarg dels pròxims mesos. Aquesta setmana et portem un recull del més nou i acabat de sortir que ens fan remullar els peus a l'aigua.

Flashy Ice Cream & Mushkaa - 'Atracció Magnètica'

Flashy Ice Cream avancen el segon volum del seu nou projecte amb ‘Atracció Magnètica’, en col·laboració amb Mushkaa, una destacada artista del panorama urbà català. La cançó tracta de la forta atracció per algú i la importància de gaudir del moment. Aquest tema també reflecteix l'evolució del grup, que ha compartit escenaris amb artistes icònics i reivindica el seu creixement musical.

Ginestà - 'Amor Estacional'

Ginestà publica el seu nou single estiuenc 'Amor Estacional', una cançó produïda pel Xicu que incorpora ritmes llatins i parla d'un amor temporal entre dues persones de diferents realitats socioeconòmiques. El videoclip narra aquesta història d'amor amb Júlia Serrasolsas com a protagonista, i ha estat rodat entre Sant Pol de Mar i Arenys de Mar.

Edu Esteve & Pelat i Pelut - 'Cala mar'

Edu Esteve presenta 'Cala mar' en col·laboració amb Pelat i Pelut, formant part del seu nou àlbum que sortirà aquesta tardor. Ritmes llatins, melodies pop i sonoritat electrònica, evoca l'alegria i les experiències de l'estiu. És el cinquè avançament del nou disc del badaloní.

Entre els discs de la setmana et volem destacar aquests dos llançaments:

Jim - Dimonis

La guanyadora de la segona temporada d'Eufòria, presenta el seu primer EP Dimonis, on revela les seves experiències més íntimes i personals. A través de cançons com el single homònim, la Jim parla de les seves inseguretats i adversitats, com el bullying que va patir, mostrant com aquestes experiències l'han fet més forta. L'EP, produït per Roger Rodés i Genís Trani, barreja estils musicals com l'electrònica, el pop amb tocs d'R&B, i l'essència rockera, destacant la veu única de l'artista i lletres sinceres.

Martigo - Cala Paradís

Martigo presenta Cala Paradís, un EP de cinc cançons que capturen l'essència de l'estiu i la llibertat. Aquest treball ofereix una experiència que transporta a qui l'escolta a moments màgics de l'estiu, des del despertar amb una persona estimada fins a les reflexions nocturnes plenes de gratitud. Cala Paradís destaca per les seves melodies estiuenques que evoquen la calma, l'energia i la serenitat, demostrant el talent del Martigo per crear música autèntica i emocional.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

 • Hoy en LOS40

 • Podcasts

 • Programación

 • Playlists

 • Emisoras

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista semanal oficial de LOS40

 • Lo último en POP internacional

  Lo último en POP internacional

  Novedades pop para sonreir

 • CAMILO recomienda

  CAMILO recomienda

  Las favoritas de la estrella latina nº1

 • Esenciales 90s Classic

  Esenciales 90s Classic

  Todos los éxitos de los años 90

 • Lista LOS40 hace 25 años

  Lo último en POP internacional

  Rebobinamos hasta los Principales de 1996

 • AMY MACDONALD recomienda

  AMY MACDONALD recomienda

  Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

 • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

  Lo que más suena en la radio

 • Lo último en URBAN

  Novedades urbanas y `'`hot`'`

  Lo último en URBAN

 • Tik Tok... Toma!

  Tik Tok... Toma!

  Lo más viral y bailado del momento

 • Lo último en DANCE

  Lo último en DANCE

  Lo más reciente de EDM

 • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  PURPLE DISCO MACHINE recomienda

  El DJ alemán revisa sus 40 año a año

 • ADN LOS40 Dance

  ADN LOS40 Dance

  El sonido y la esencia de LOS40 Dance

 • Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40

  Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

 • Èxits actuals del pop català

  Èxits actuals del pop català

  El millor de la música en català actual

 • STAY HOMAS recomienda

  STAY HOMAS recomienda

  Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad