Xisk presenta el seu disc de debut 'Viu en pau'

Influències feministes i profundament emocionals amb un estil basat en el pop electrònic

Maria Oliver

La cantant mallorquina Xisk acaba de presentar el seu àlbum de debut, titulat Viu en Pau, una obra que reflecteix la seva visió única i emocional de la música. Amb un estil basat en el pop electrònic, Xisk ofereix una experiència sonora que connecta profundament amb els sentiments dels seus oients. La seva música va més enllà de les melodies, explorant les complexitats de les emocions i la cerca de la pau interior.

Viu en Pau és un disc que ens parla de la necessitat de trobar serenitat enmig de les adversitats. Cada cançó és un recordatori que, malgrat les dificultats, la vida continua. L'àlbum convida els oients a acceptar qui són, a trobar la tranquil·litat i a continuar endavant amb determinació. Aquest projecte és un reflex de les experiències personals de Xisk, una artista que ha sabut plasmar les seves vivències en forma de cançons que emocionen i connecten.

Abans del llançament de l'àlbum complet, Xisk ja ens havia avançat dos senzills: 'Sinceritat' i 'Càmera Lenta', dues peces que capturen moments de la vida que voldríem reviure amb tan sols un clic. A més a més, ha publicat el tema 'AGAB', una col·laboració amb la DJ Trapella que s'ha convertit en la cançó de l'estiu. Aquest tema denuncia el turisme massiu i reivindica la necessitat de preservar les nostres terres davant el descontrol turístic.

Amb Viu en Pau, Xisk demostra que és una de les veus més prometedores de l'escena musical catalana i balear. La seva música, amb influències feministes i profundament emocionals, consolida el seu lloc en el panorama musical actual. Viu en Pau no és només un àlbum; és un viatge sonor cap a la tranquil·litat i la reflexió.

No et perdis el debut de Xisk i deixa't endur per les seves melodies plenes de significat i profunditat!

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40