Stay Homas publiquen 'Stay Homa'

El trio de Barcelona publiquen la seva primera cançó gravada de forma home studio, amb els mateixos instruments i masteritzada de forma professional.

Stay Homas en su terraza de Barcelona / Instagram: @stay.homas

Els Stay Homas van arribar com un entreteniment pel confinament, però han vingut per quedar-se. El Klaus, Guillem i Rai, que coneixem per formar part de formacions com Buhos, Doctor Prats i Nil Moliner, s'han convertit en un fenomen mundial.

Des de la seva irrupció han fet ja 25 cançons i han aconseguit tenir seguidors arreu de tot el món, a més d'aparèixer en els mitjans de comunicació de nombrosos països. La seva creativitat i unes lletres plenes d'ingeni els han convertir en un fenomen viral, que ha fet que la gent comparteixi les seves cançons contagiats per l'optimisme que desprenen.

Més de 350.000 seguidors a Instagram i casi 10 milions de reproduccions els avalen, a les seves cançons han col·laborat artistes com Nil Moliner, Macaco, Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann o Oques Grasses entre molts d'altres. A més a més, Michael Bublé ha fet una versió de una de les seves composicions juntament amb la Sofía Reyes i Barenaked i han col·laborat amb Pablo Alborán en una cançó amb fins solidaris.

Ara per això aquest trio d'amics ja es preparen pel futur i han gravat de forma home studio 'Stay Homa', enregistrada amb els mateixos recursos instrumentals i masteritzada en condicions. També hi trobem la col·laboració de Sr.Wilson. La cançó ja es troba a les principals plataformes com Spotify o Youtube. A més a més la cançó tindrà la seva versió en vídeo amb la gravació del mòbil original.

Aquesta és la primera cançó del seu primer àlbum que ja preparen i una gira de concerts, que s'iniciarà el 31 de juliol a la Sala Apolo de Barcelona, i que han aconseguit exhaurir entrades en tan sols 10 minuts, convertint-se en l'únic grup de l'Estat que han aconseguit un Sold Out durant el confinament.

Fa unes setmanes a través de un dels nostres #JoEmQuedoaCasaAmbEls40 ens explicaven com havia sorgit aquesta aventura i que els encantaria col·laborar amb la Rosalía. Al ritme que van és només qüestió de temps.

Te recomendamos