Els Stay Homas publicaran el seu primer disc aquesta tardor

L'àlbum del trio de Barcelona tindrà les seves cançons més conegudes i també composicions noves

Els Stay Homas publicaran el seu primer disc aquesta tardor

El Klaus, el Guillem i el Rai revolucionen Internet amb les seves cançons des de la terrassa de casa seva / Foto cedida per Stay Homas

Si hi ha una terrassa que s'ha fet viral durant el confinament ha sigut la terrassa dels Stay Homas. El Rai, el Klaus i el Guillem s'han fet famosos per crear i cantar cançons amb molt bon rotllo i penjar-la a les xarxes amb una pila de col·laboracions conegudes.

Cada diumenge fan un directe al seu Instagram des del lloc més conegut de casa seva, cantant les seves cançons i contestant algunes preguntes. Això sí, poca gent s'esperava la notícia que donarien aquest darrer diumenge, i és que van anunciar el que tothom desitja: Els Stay Homas publicaran un àlbum aquesta mateixa tardor!

Ver esta publicación en Instagram

🧨NEWS🧨 (CAT/ESP/ENG) ⠀ ⠀ ⠀ 💥Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que la propera tardor publicarem el nostre primer àlbum! 💥Aquests dies hem disfrutat molt fent cançons i experimentant en aquest laboratori obert en el qual s’ha convertit la terrassa, i tenim moltes ganes de trencar amb totes les limitacions que hem tingut aquí i tancar-nos a un estudi a preparar un àlbum. Queda per definir què hi haurà al disc: Cançons noves? Ja publicades des de la terrassa? De tot? Però el que sí que posarem es tot el nostre amor i segurament “algo de cubo”😊. Seguirem creant cançons per aquí, tantes com ens permeti aquesta nova etapa! En tot cas, seguiu atentxs que aviat hi haurà més sorpreses! Gràcies per ser-hi, homies! 🙏🏼🌞 ⠀ _________________ ⠀ ⠀ ⠀ 💥Nos hace mucha ilusión anunciar que el próximo otoño publicaremos nuestro primer álbum! 💥Estos días hemos disfrutado mucho haciendo canciones y experimentando en éste laboratorio abierto en el que se ha convertido la terraza, y tenemos muchas ganas de romper con todas las limitaciones que hemos tenido aquí y encerrarnos en un estudio a preparar un álbum. Queda por definir que habrá en el disco: ¿Canciones nuevas? ¿Ya publicadas des de la terraza? ¿De todo? Pero lo que si que pondremos es todo nuestro amor y seguramente "algo de cubo" 😊. Seguiremos creando canciones por aquí, tantas como nos permita ésta nueva etapa! Gracias por estar ahí, homies!🙏🏼🌞 ⠀ __________________ ⠀ ⠀ ⠀ 💥We’re very pleased to announce that this fall we will release our first album. 💥These days we’ve had lots of fun making songs in this open laboratory, which is what our terrace is, and we can’t wait to break all the limitations we’ve had here and lock ourselves in a studio to record an album. We’re still to define what will there be in the album: New songs? Songs already published from our terrace? Both? But what we are positively going to put in it is all our loving and a little bit of bucket😊. We will continue to create songs here, as many as this new phase allows us to! In any case, stay tuned ‘cause there will soon be more surprises! Thanks for being there, homies!🌞

Una publicación compartida de STAY HOMAS (@stay.homas) el

Va ser sens dubte la notícia del diumenge i a més a més ens van donar detalls del nouvingut que preparen. Tot i que no tenen molt clar quines cançons hi inclouran, la idea que tenen és fer un repàs de cançons que han creat durant aquest confinament i els han fet tan coneguts, i algunes de noves. Val a dir que fa una setmana el trio va publicar 'Stay Homa', el seu primer senzill de forma oficial a totes les plataformes.

Pel que fa als instruments, els seus seguidors demanaven fervorosament que continues havent-hi la presència del seu característic cubell, i ho han confirmat, tot i que també han explicat que ho fusionaran amb la presència d'instruments més tradicionals com la bateria i més guitarres, si la cançó ho necessita. Tampoc descarten incloure-hi bases electròniques per tal de donar una nova magnitud a les cançons. Això sí, l'essència de les composicions no canviarà.

Stay Homas publicaran el seu primer disc aquesta tardor

A banda d'aquesta notícia important, la banda seguirà fent cançons a la terrassa com fins ara, amb la seva mecànica habitual, tot i que també expliquen que en el moment de gravar el disc potser no podran ser tan regulars a l'hora de fer cançons per les seves xarxes.

Per últim, els Stay Homas també van comunicar que guarden una gran sorpresa per abans de la tardor, però encara no és el moment de comunicar-la, serà ben aviat per això. Haurem d'esperar a algun altre directe seu per conèixer-la i saber més novetats del seu àlbum de debut.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad