La mare del Nil Moliner interromp una actuació en directe

Aquest confinament ens està regalant molts moments memorables a la televisió

'LOS40 Music Awards' Nominees Gala

El Nil Moliner a la Gala de Nomintats de LOS40 Music Awards 2019 / Beatriz Velasco/WireImage

Durant aquest confinament, les videotrucades i les videoconferències han passat a primer ordre del dia en els mitjans de comunicació. I és que la televisió ha seguit endavant durant aquest temps tan complicat. Quan sembla que la popularitat de l'incident Merlos Place, ja conegut per tothom, comença a decaure; arriba la mare del Nil Moliner per regalar-nos un divertit instant a la televisió catalana.

La mare del cantant interromp una actuació en directe. Això és el que ha succeït durant l'emissió en directe del programa Planta Baixa de la televisió pública catalana. El cantant de Sant Feliu de Llobregat actuava via videoconferència en el magazín de TV3 quan mentre interpretava el seu conegut èxit 'Soldadito de Hierro' es pot sentir com la mare el crida per dinar. En aquest moment el presentador, estupefacte pel divertit moment, intenta aturar l'actuació per a aclarir el que està passant.

 El que passa després és digne dels millors xous de la televisió. El cantant, entre riures, li diu a la seva mare que està en directe fent una actuació per la televisió. La mare saluda des de la part superior esquerra de la pantalla i de cap per avall i s'asseu al costat del seu fill per acabar els dos fent un dels moments televisius i de la música més tendres i bonics (Pots recuperar el moment complet del programa en aquest enllaç a partir de les 3h i 14min). El Nil Moliner i la seva mare, tots dos, cantant plegats i en acústic la cançó que comparteix amb el Dani Fernández. Fins i tot, el mateix artista ho ha volgut destacar a les xarxes socials. Aquest ha estat un instant de televisió digne a ser recordat amb un somriure, entre riure i complicitat. Tot plegat just després del Dia de la mare.

 Després d'aquest instant, esperem seguir gaudint de moments així de bojos, inesperats i divertits que aquest confinament està provocant arreu.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?