La llum al final del túnel de l'Aitor Cugat

'Quan tot acabi' és la cançó que ha produït el líder dels Xeic!, en solitari

El confinament a causa de la crisi sanitària derivada de la COVID-19 ha causat un impacte a tota la societat i s'ha vist reflectit en la cultura d'una manera especial: Grups que han sorgit del confinament, videoclips gravats durant aquesta etapa o cançons per donar suport als que han patit la malaltia són exemples que ja hem conegut.

Però també hi ha qui vol posar una mica de llum a tota aquesta foscor fent-nos visualitzar el que passarà quan tot això acabi. Així és com es diu la nova proposta sorgida del confinament 'Quan tot acabi', la primera cançó en solitari de l'Aitor Cugat, el líder de la banda de les terres de l'Ebre, Xeic!. Aquestes setmanes ha aprofitat per crear una cançó amb un aire més pop-rock, que és un trencament amb què ens tenia acostumats amb el seu grup. En aquest cas les influències són clares "The Kooks, Coldplay o Oasis".

La lletra és clarament optimista tot i estar composta íntegrament durant el confinament, perquè el mateix artista ho té clar "d'una cosa negativa sempre en pot sortir una altra de positiva". Una cançó que ens aporta llum al final d'un llarg túnel que donarà pas a nous horitzons.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?