ELS40 i els Vienna et regalem una PlayStation 5

Aconsegueix la nova PS5 gràcies a 'No és tant això', la nova cançó dels Vienna

ELS40 i els Vienna et regalem una PlayStation 5

Aconsegueix una PS5 gràcies als Vienna i la seva nova cançó 'No és tant això' / ELS40

El duet alacantí acaba d'estrenar nova cançó 'No és tant això' i per a celebrar-ho amb ELS40 et regalen una acabada de sortir PlayStation 5. El nou dispositiu de la plataforma de videojocs líder al mercat dels videojocs amb la ràdio musical líder. Com a bon gamer sabem que no pots jugar sense una banda sonora, i la combinació és tot un èxit.

Per a participar has d'escoltar la nova cançó dels Vienna anomenada a 'No és tant això' a qualsevol plataforma, a la ràdio, a l'app d'ELS40, a la nostra web, Spotify, Youtube, o qualsevol altre.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de ELS40 (@els40)

Fes una captura de pantalla mentre estigui sonant per demostrar-ho i penja-la a les xarxes socials. Etiqueta a la formació alacantina @Grup_Vienna i @Els40 si ho penges com un post a Instagram, o bé, @Grup_Vienna i @Els40_ si ho fas en una piulada de Twitter. Afegeix sempre l'etiqueta #ELS40PS5Vienna. Recorda que és important que el teu perfil a qualsevol plataforma estigui obert a tothom per a poder comprovar la teva participació.

Volem que t'emportis a casa la videoconsola del moment gràcies a 'No és tant això' dels Vienna i la teva emissora de ràdio preferida, la famosa PlayStation 5 amb un comandament DualSense valorada en 499 euros. Tens temps per a participar fins a la mitjanit de diumenge 29 de novembre a dilluns 30 de novembre.

Consulta les bases legals del concurs aquí. Molta sort!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?