La pizza amb la cara de Maradona i el cartell d’una comunitat de veïns ja s’ha fet viral

Una altra curiositat ha estat un forat negre pintat a una cuina que ja ha creat expectació a les xarxes

La pizza amb la cara de Maradona i el cartell d’una comunitat de veïns ja s’ha fet viral

La pizza amb la cara de Maradona i la samarreta del futbolista per commemorar la seva mort a l'estadi San Paolo de Nàpols / Getty Images / Vincenzo Izzo

Els dilluns comencen amb l’Anda Ya Catalunya!

Una de les notícies estrella d’aquesta setmana ha estat, sens dubte, la mort inesperada de Maradona. Són molts els mitjans que han publicat curiositats del futbolista. Una d’elles és: Li agradava a l’argentí que ha viscut a Nàpols la pizza? Evidentment, sí!

Fa uns anys, ell mateix recordava a una entrevista que el seu primer salari se’l va gastar sopant pizza a un restaurant de Buenos Aires, ‘La Rumba’, on va convidar a la seva mare, quan encara no era famós i no guanyava tants diners. Quan ja va assolir la fama, va tornar a aquell restaurant i el va intentar comprar, però desafortunadament ‘La Rumba’ s’hi va negar. Probablement el restaurant continua recordant aquesta anècdota. El que també es continua recordant és que fa uns anys al Festival de Pizza de Nàpols van fer una pizza amb el retrat del futbolista, dibuixat amb tomàquet a sobre del formatge!

I tornem a parlar del tema del moment, la Covid-19. A una comunitat de veïns s’ha penjat un cartell a la porta amb les mesures de seguretat per la Covid-19. Alguns dels requeriments eren deixar les finestres o portes obertes per garantir la ventilació de l’edifici, la qual cosa, alguns veïns han començat a escriure a sobre del cartell: “Si vols deixar alguna porta oberta, que sigui la de casa teva, el portal es tanca”. Doncs sí, el confinament ha unit els veïns, però també ha provocat aquestes picabaralles. El cartell ja s’ha fet viral a Twitter, on molts usuaris han arribat a dir que això resumeix “una junta de vecinos en un A4”.

Per altra banda, una dona de 53 anys s’ha gastat 3.000 dòlars en pintar un forat negre al terra de la cuina, que sembla completament real! El motiu és que volia una cuina amb temàtica espacial que reflectís la personalitat d’ella i dels seus dos fills: Rory de 24 i Cameron de 20 anys. La dona afirma que ara la cuina sembla més gran i que és molt divertida.

El resultat ha generat molta expectació a les xarxes i de fet, ja hi ha gent que està afirmant que li és igual gastar-se 3.000 dòlars i que s’animen a fer-ho!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • No paramos y no queremos parar

    Iñaki Domínguez

  • Hoy en los40

    Sus 10 etapas musicales, en imágenes. 5 curiosidades sobre Arcángel que te sorprenderán. Regálate un capricho gracias a LOS40 Classic y la reedición de ‘Honky Chateau’ de Elton John. Entrevista a Blanca Paloma. Aitana comparte un adelanto de su nueva canción ‘Los Ángeles’. 

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad