ELS40 Primavera Pop 2021: Torna a veure el festival de Rubí

La música en directe va tornar al Vallés

ELS40 Primavera Pop 2021 (retransmissió en directe)

Dissabte 19 de juny a la tarda va tornar la música en directe a Rubí. ELS40 Primavera Pop, després d'haver-se cancelat el darrer 2020 a causa de la pandèmia de coronavirus, retorna a Rubí (Barcelona) amb més força que mai i disposat a demostrar que la cultura és segura.

Des de les 18:00 hores van pujar a l'escenari de l'amfiteatre del Parc del Castell de Rubí els teus artistes preferits. Hi van ser l'Ana Mena, els Bombai, els Lérica, la Lola Índigo, l'Omar Montes, l'Emlan, el Pol Granch, el Rocco Hunt, el Marlon, el Juan Magán, el Dani Fernández, el Nil Moliner, el Subliminal, el Miki Núñez, l'Amber Figeroa, la Belén Aguilera, el Joan Garrido, el Manel Navarro, la Nerea Rodriguez, l'Álvaro Soler, les Sweet California, les Marlena i el Marc Seguí. T'ho vas perdrer?

Encara que no vas ser un dels afortunats que van aconseguir comprar la seva entrada abans que s'haguessin exhaurit, com sempre, aquest 2021 vam emetre en directe online tot el que va passar a l'escenari de Rubí des de casa. Tant des de la web de ELS40.cat, com des del canal de YouTube de ELS40.

ELS40 solidaris i amb la cultura segura

Aquest any ELS40 Primavera Pop ha tornat transformat. El concert que diu adéu a la primavera s'ha convertit aquest 2021 en una gala solidària, ja que tot el que s'ha recaptat amb la venda d'entrades es destina a la Creu Roja de Rubí.

A més, ELS40 va voler demostrar el seu compromís amb la cultura segura i va prendre totes les mesures necessàries per garantir que tothom gaudís de l'espectacle respectant les restriccions per tal de mantenir a ratlla al coronavirus.

A ELS40 Primavera Pop Rubí va prendre a tots els assistents la temperatura a l'entrada i a la sortida, es van dispensar gel hidroalcohòlic, tant l'accés com la sortida es va fer de forma esglaonada per evitar aglomeracions, l'ús de mascareta era obligatori i es va fer mantenir en tot moment la distància de seguretat.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad