Crònica ELS40 PRIMAVERA POP: Una nit per recordar a Rubí

Èxit rotund d'una nova edició del festival amb més de vint artistes internacionals i nacionals

Ana Mena protagonista del gran festival ELS40 Primavera Pop / Foto Daniel Portes

Un any més hem tornat a Rubí per convertir l'Escardívol en la capital mundial de la música, el festival pop més important de l'any continua celebrant l'arribada de la primavera. Tot i que, el fred va ser l'altre gran protagonista de la nit, amb temperatures gèlides que més d'un artista no s'esperava patir amb outfits realment primaverals. El mestre de cerimònies Tony Aguilar amb els locutors d'ELS40 Víctor de la Torre, Adrià Soler, Adrià Ortega i Uri Mora van inaugurar el festival dels festivals pop.

ELS40 Primavera Pop tornava a l'Escardívol amb l'Ajuntament de Rubí després del parèntesi per culpa de la pandèmia, un emplaçament que ha viscut grans nits i que ahir no va ser cap excepció, una vegada més el públic va deixar clar que venia per passar-ho bé i viure una nit èpica. La vintena d'artistes com són Tiago PZK, Ana Mena, Justin Quiles, Bombai i David Otero, Dvicio, Marlon o Lérica sabien que l'escenari els esperava.

Agoney durant la seva performance a l'escenari

Agoney durant la seva performance a l'escenari / Foto Daniel Portes

Álvaro de Luna va posar potes en l'aire l'escenari amb els seus himnes 'Levantaremos al sol' i 'Juramento Eterno de sal'. Aquest cap de setmana ha començat la seva gira, i no ha volgut deixar perdre l'oportunitat de venir i celebrar la música amb els seus fans. Agoney era un dels artistes més esperats, i el canari no va deixar a ningú indiferent amb una perfomance impressionant.

Alguns trepitjaven per primera vegada l'escenari del festival, la banda gallega Lemot o Ainoa Buitrago que va enamorar amb 'Dispárame'. També Leo Rizzi es va atrevir a sortir amb ben fresc a l'escenari, però la calor del públic va ajudar-lo per cantar èxits virals com 'Amapolas' o 'Puertas'. Walls debutava a Rubí per debutar a ELS40 Primavera Pop i estrenar "Los niños del parque".

Te recomendamos

Tiago PZK es va posar a la butxaca al públic de l'Escardívol en uns segons, és un dels fenòmens de la música urbana a escala global i ha quedat clar que és una estrella. El moment bombona serà recordat durant molt de temps per tots els presents, l'Argentina més present que mai amb un dels grans referents de la música d'aquell país.

Mau y Ricky no van sentir el fred gràcies a l'escalfor del públic

Mau y Ricky no van sentir el fred gràcies a l'escalfor del públic / Foto Daniel Portes

I si parlem d'artistes internacionals que capgiren un festival com el nostre no podem deixar-nos a Mau y Ricky, els germans més estimats i que ho donen tot. El capità de les reproduccions milionàries, Justin Quiles, debuta per la porta gran a ELS40 Primavera Pop a Rubí. El cantant americà va ser un dels que va patir el fred, l'artista no es pensava que seria un dia tan gèlid, però la calor humà va ajudar a oblidar les temperatures.

Ana Mena és l'estrella que el país necessita i un any més, i ja en són unes quantes va venir a Rubí per demostrar en viu el seu talent. I a més a més, la cantant va viure un moment delicat quan durant l'actuació amb el seu amic Nil Moliner va perdre la faldilla en directe, tot i l'incident l'espectacle va continuar com a gran superestrella que és.

Un dels grans moments icònics de la nit va ser quan la Sara Roy va convidar en Miki Núñez a l'escenari per cantar plegats 'Tot és més fàcil', l'himne de la parella. I si, els dos varen regalar un dels moments més icònics del festival amb un petó, els dos artistes que ens fan creure que l'amor existeix i és possible.

Miki Núñez tornaria a sortir per fer-nos passar un gran moment amb els seus èxits, a l'espera del nou disc. I per primera vegada, la Suu va estrenar la seva nova cançó 'Nota de Voz' a l'escenari principal del festival ELS40 Primavera Pop. També, els èxits en català van estar més presents que mai gràcies a grups com The Tyets, Bounce Twice o Júlia Blum. La reina de València Samantha va venir a Rubí per presentar en directe l'èxit tan brutal com 'Sóc la d'Ahir'.

ELS40 Primavera Pop va tancar amb el cap de cartell belga Lost Frequencies, el Dj. del moment es va entregar al màxim per oferir una sessió que molts esperaven des de feia temps. El festival va ser l'excusa perfecta per tornar-nos a veure i compartir un petit moment de felicitat gràcies a la música i amb el suport en l'organització de l'Ajuntament de Rubí, el patrocini de Calmyzen i Iguana grup, i la col·laboració de The Fresh Poke, JD Sports, Drinkking Carpas, Catalunya plants, Favela burger, Grupo Stop, Fiatc, Autoescola Stel, Festival Observa Opción médica, Tekefingers i Pizzeria La Bota.

Patrocinadors i col·laboradors ELS40 Primavera Pop 2022

Patrocinadors i col·laboradors ELS40 Primavera Pop 2022 / ELS40

Gràcies per una nit única i l'any vinent ens tornem a trobar per viure una primavera com cal, esperem que el proper no ens enganxi amb temperatures d'hivern.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad