Figa Flawas a 'Xtraterrestres (na de na)': Una trobada còsmica a la Terra

S'acosta un nou èxit dels vallencs més populars de la música urbana

La banda Figa Flawas de Valls, una de les formacions més destacades de la música catalana actual, no deixa d'impressionar amb el llançament del seu últim single titulat 'Xtraterrestres (na de na)'. Aquesta enèrgica peça musical posa el punt final a l'EP Recent t'arriba la invitació... i continua demostrant la seva capacitat per a la innovació i l'entreteniment.

'Xtraterrestres (na de na)' és una cançó que et convida a l'oci nocturn actual. Amb els seus arranjaments electrònics i amb esperit festiu, aquesta peça et porta la temptació de ballar i divertir-te. Al mateix temps, la lletra t'endinsarà al món de la nit, en un món misteriós i ple de persones que, quan s'alliberen, es converteixen en autèntics alienígenes. La cançó està carregada de referències de la cultura pop, incloent-hi Barbie i Ken, Tomàtic, C. Tangana i la sala Razzmatazz, un emblema de la nit a barcelonina.

Amb aquest nou single, Figa Flawas consolida la seva posició com un dels duets urbans més influents de la nova generació de la música pop urbana catalana. Cada single que han llançat, com 'Mussegu', 'Diabla', 'Xalala' i 'Aurora', ha estat un èxit aclamat pel públic. Aquests temes s'han viralitzat a les xarxes socials i han obtingut milions de reproduccions a les plataformes digitals. El Pep Velasco i el Xavier Cartanyà han col·laborat amb artistes destacats com el Lluís Gavaldà d'Els Pets, la Mushka i els Stay Homas. Tots aquests singles són part de l'EP Recent t'arriba la invitació..., que és la primera part del seu nou disc.

Per als seguidors més fans dels Figa Flawas, hi ha més bones notícies: els vallencs han anunciat que actuaran el 20 d'abril a la Sala Apolo de Barcelona en el marc del Festival Cruïlla de primavera, tot i que s'han exhaurit totes les entrades. Però tranquils, que la calçotada no està tancada, han anunciat una nova cita on presentaran aquest nou projecte: El dissabte 6 d’abril a la Sala La Mirona de Salt, dins el Festival Strenes i les entrades ja estan a la venda. Aquesta promesa d'un nou disc ha creat una gran expectació, ja que han demostrat repetidament la seva habilitat per a la creació musical innovadora i les lletres significatives.

06 APR

Figa Flawas a l'Strenes

Salt (Gironès)

22:30

Sala La Mirona

Amb el seu estil únic i la seva capacitat per a connectar amb el públic, Figa Flawas s'ha convertit en una de les propostes artístiques més atractives i exitoses a Catalunya. Han explorat diferents gèneres musicals i sempre estan disposats a sorprendre al públic amb la seva creativitat. Amb 'Xtraterrestres (na de na)', segurament continuaran conquerint nous seguidors i mantenint els seus fans fidels entretinguts mentre esperen l'arribada del nou disc.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40