Bonmatí, Sanz, Xargay: elles protagonitzen els nostres Lives

Els Sidecars i el Marcos Franz també han passat aquesta setmana pel nostre Instagram

Cartell d'Els40 Live / ELS40

Aquesta setmana a les nostres entrevistes exclusives, elles han estat les protagonistes. L'esport femení cara a cara amb l'Aina Bonmatí, jugadora del Futbol Club Barcelona femení, la Laia Sanz, motorista professional guanyadora d'una desena de Ral·lis Dakar, la Marta Xargay, jugadora de l'UniGirona de bàsquet han eclipsat els nostres Instagram Lives. El punt interpretatiu va anar a càrrec de l'actor i músic Marcos Franz i els Sidecars, de la mà del seu líder van donar-nos la nota musical en aquesta setmana.

Dilluns, vam parlar amb l'Aitana Bonmatí, la jugadora del primer equip del Barça. L'Uri Mora va tenir amb ella una genial xerrada on l'esportista ens va explicar que té moltes ganes de tornar a jugar a futbol i com ha passat la quarantena, sense pràcticament tocar una pilota.

També vam parlar de música, ens va confessar que li encantaria anar algun dia a un concert dels Morat, on mai hi ha estat. Va afegir que és un tema pendent per quan tot torni a la normalitat.

Dimarts, ens vam posar sobre rodes amb la motorista Laia Sanz. Ella és la primera pilot espanyola que ha aconseguit acabar 10 Ral·lis Dakar consecutius. En aquest confinament, ens explicava la Laia a l'Uri Mora que ha aprofitat per anar en bicicleta i s'està recuperant d'una lesió a la mà. Això sí, va dir que manté la il·lusió intacta i que té moltes ganes de sumar el seu 11è Dakar.

També ens confessa que a les seves llistes de reproducció podem trobar des de Pavarotti a reggaeton, ja que li agrada música de molts estils i molt variada.

El músic i actor Marcos Franz ens va deixar alguns titulars potents a l'entrevista del nostre Live amb l'Adrià Soler. Per una banda, està treballant en el que serà un nou EP amb cançons noves. El confinament ha fet bullir la seva creativitat i ha estat component a dojo, una de les últimes es diu 'Lonely' i la va publicar a les seves xarxes. Per l'altre, l'actor tornarà a pujar a l'escenari d'un teatre, i de seguida que la situació ho permeti anirà cap a Madrid per anunciar de quina obra es tractarà.

 El Marcos Franz es va fer molt conegut gràcies al seu pas per la sèrie d'èxit Merlí i a hores d'ara continuen arribant-li missatges de tot el món de nous fans. El grup de peripatètics es van fer molt amics a la sèrie i l'actor ens va comentar com seguien en contacte pel Whatsapp i que tenen pendent una barbacoa per quan tot això acabi.

El triple va arribar dijous amb un llançament de la Marta Xargay. La tercera dona de la setmana per arrodonir una setmana amb molta presència esportiva. La jugadora de bàsquet de l'UNI Girona i la Selecció espanyola ens va assegurar que en tot aquest confinament no ha tirat ni una sola vegada a cistella. Ens va dir que ha aprofitat aquests dies per centrar-se en la moda. Sí, en un projecte que comparteix amb la seva mare i germana, a més a més, estan fabricant mascaretes amb les teles restants.

Pel que fa a la música, deia que està recuperant cançons clàssiques de la seva vida, com La Oreja de Van Gogh, i ens descobreix que li agrada molt cantar, això sí, a la dutxa.

La setmana la vam acabar amb el rock. Els Sidecars van ser els protagonistes d'una entretinguda xerrada sobre música amb el Víctor de la Torre. El Juancho va explicar com ha viscut el procés de creació del nou disc de la formació madrilenya, sobretot en els darrers mesos i que van haver d'aturar la fase de mescla per la pandèmia de la COVID19. Ens va parlar de la nova gira del grup que espera que arribi en el temps previst i sobretot la idoneïtat de 'Mundo Imperfecto', el nou tema dels Sidecars en el context que vivim actualment.

Prepara't per seguir gaudint dels teus ídols preferits, cada tarda, a través del nostre Instagram, contra l'avorriment del confinament! La propera setmana més ELS40 Live!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Te recomendamos

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad