Els Dvicio, el Blas Cantó, el Mikel Iglesias, la Paula Badosa i la Blanca Sol des del confinament

Música, esport i cinema a les nostres entrevistes exclusives

Cartell d'Els40 Live / ELS40

Setmana de celebritats esportives, cinematogràfiques i musicals a les nostres entrevistes exclusives. Durant els passats sets dies vam poder veure i parlar al nostre Instragram Live amb diferents rostres populars del món de l'esport, el cinema i de la música.

Dilluns, l'artista urbana Blanca Sol, des de casa, va explicar a l'Adrià Ortega que està gaudint del confinament. Matisava que li ha servit per retrobar-se amb ella mateixa i que està molt il·lusionada llegint els comentaris positius del seu nou single, 'Pa' tu casa'. Tema que desprèn un toc urbà i madrileny. Ens va dir que té pendent venir a Catalunya en concert. A més a més, va confessar que el que més ganes té de fer després del confinament és viatjar a Nova York a cruspir-se una hamburguesa gegantina.

Dimarts vam tenir com a convidada al nostre Instagram Live a la tenista professional Paula Badosa. Ens va explicar que fa més de dos mesos que no ha pogut jugar a tenis, la seva passió, però que el confinament li ha servit per conèixer-se a ella mateixa i tenir més paciència. D'altra banda, no només va parlar d'esports amb l'Oriol Mora, la tenista gironina ens va recomanar els seus artistes preferits, i quines cançons escolta en diferents moments del dia. Ho pots veure aquí:

Els Dvicio van ser les celebritats musicals convidades el passat dimecres. La banda al complet, gràcies a la tecnologia, a la bona traça i al desplegament informàtic que l'Andrés, cantant de la formació, té a casa van estar xerrant amb l'Adrià Soler. Tots ells van participar de la conversa i ens van explicar com troben a faltar presentar en directe les seves cançons del nou disc "és la primera vegada que presentem disc i no el podem tocar en directe pels nostres fans". Impulso és el nom del nou disc que va sortir durant les primeres setmanes de confinament, per a la banda era important publicar-lo, i se senten satisfets que com a mínim poden ajudar amb la música a passar aquests moments complicats.

Els Dvicio es van sotmetre a un test de banda per a conèixer una mica més els creadors d'èxits com 'Dosis' o '5 sentidos'. Per exemple, ens va deixar clar que el Martín és el primer que arriba als assajos, i l'últim que arriba a l'hotel després dels concerts és l'Andrés. Els nois tenen ganes de tornar a fer quilometres, i també, de continuar la seva gira per Llatinoamèrica on són ben rebuts i reconeguts. Afegien que tenen moltes dates pendents per a quan es pugui tornar a fer concerts.

Dijous, en plena setmana eurovisiva, tot i haver-se ajornat el festival, vam xerrar amb el Blas Cantó. El murcià ens confessava les ganes que en tenia de pujar i defendre el seu 'Universo' sobre de l'escenari de Rotterdam i de com s'ha pres l'ajornament d'aquesta edició del Festival d'Eurovisió, així com, la il·lusió i empenta amb què s'ha pres la segona oportunitat de presentar-s'hi el 2021. Però a banda del certamen musical, també vam preguntar al Blas Cantó per la seva col·laboració amb la Kelly Clarkson a 'I Dare You (te reto a amar)', la publicació del seu primer llibre autobiogràfic i els seus projectes en curs. De tot plegat en pots saber més mirant l'entrevista amb el Víctor de la Torre, aquí.

Per tancar setmana, va ser el torn del cinema i de la pantalla petita amb l'entrevista exclusiva al Mikel Iglesias. Vam parlar de Polseres Vermelles, la sèrie de televisió de la qual guarda un enorme record, destacava que encara tenen una gran amistat entre tots els actors i actrius. Li vam preguntar si algun dia hi hauria un retrobament en forma de nova temporada de Polseres Vermelles i ens va dir: "No hi ha res de res, però a vegades hem parlat amb els actors i la veritat és que em faria molta il·lusió". També ens va explicar que li encanta la música i que no s'ho ha plantejat per falta de temps, però seria un somni fer un projecte musical propi.

Prepara't per seguir gaudint dels teus ídols preferits, cada tarda, a través del nostre Instagram, contra l'avorriment del confinament! La propera setmana més ELS40 Live!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Te recomendamos

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad