Els Bombai, el Dani Fernández, el Salva Racero, el Ramon Mirabet i el Famous des del confinament

Aquesta setmana ha donat per molt a través de les nostres entrevistes exclusives des d'Instagram

ELS40 Live / !

Des d'inicis del confinament vam tenir la genuïna idea d'acostar-vos la cultura, la música, els millors artistes i el millor entreteniment fins a la vostra llar. En un moment en el no podíem trepitjar el carrer, en el que les parets de casa es feien cada cop més tristes, vam posar colors, alegria i bon humor a les tardes per fer passar millor aquesta pandèmia global animant-vos a quedar-nos a casa, a cuidar-nos i fent servir la tecnologia com a aliada sota el lema #JoEmQuedoACasaAmbELS40.

Són molts els que ja han passat pel nostre Instagram Live en forma d'entrevista exclusiva. Diversos es van atrevir a fer-nos gaudir del seu talent en directe sense gaires mitjans que el seu instrument i un somriure. I seguirem amb aquesta idea, la de poder estar cada cop més a prop de tu.

Aquesta setmana hem tingut la bona sort de poder passar una bona estona amb els Bombai, el Dani Fernández, el Ramon Mirabet i el Famous Oberogo. Tots ells alegres i amb moltes ganes de poder-nos explicar quins plans tenen de futur i com estan vivint el confiament a causa del coronavirus Covid19.

Els Bombai van passar tots ells per la nostra entrevista amb l'Adrià Soler, cadascun d'ells des d'una localització diferent. El Javi, des de la seva terrassa, ens va ensenyar les vistes de tota València i ens va explicar la il·lusió que té per poder presentar més col·laboracions com la de 'Robarte el corazón' amb l'Ana Guerra. Tot i que, els Bombai acaben de presentar una nova cançó amb la seva bona amiga Soraya, 'Lo bueno'. El Javi durant la connexió, i des de casa seva, va acabar cantant-la en directe. Això si, també vam aprofitar per fer un test de grup on el Ramón, que estava al seu estudi de gravació va deixar clar que 'el cuinetes' del grup és el Javi, l'únic que pot fer una autèntica paella valenciana per a tota la banda.

El Dani Fernández ens va explicar que el confinament a la Serra de Cartagena i que ha aprofitat per compondre cançons que podrien esdevenir en el seu nou àlbum. També ens va transmetre la tristesa per haver-se vist obligat a ajornar molts dels seus concerts. I especialment, afirmava que té moltes ganes de tocar a Barcelona. Ens va explicar com va sorgir la col·laboració amb el Nil Moliner a 'Soldadito de Hierro', a un esdeveniment d'ELS40 a Catalunya van parlar i ell mateix li va dir que li encantava la cançó. Vam ser partícips d'aquest èxit absolut sense saber-ho! També va descartar una reunió amb els Auryn, per motius estilístics. Preguntat per fer una cançó amb l'Amaia Romero ens va dir que si sorgeix una cançó en concret, hi ha moltes possibilitats. Amb el Dani Martín, ens va dir que connecta musicalment i que amb ell faria encantat una col·laboració. Pel que fa a treballar de nou amb el Blas Cantó i l'Álvaro Gango ens va explicar que tots ells creuen que després d'estar junts fent música tants anys, ara mateix no és el moment i que estilísticament les seves músiques estan molt allunyades.

El Salva Racero va connectar des de casa seva amb l'Adrià Ortega. Ens va explicar com passava el confinament tot pausadament des de la casa de camp. Va parlar del seu nou disc "Immortals" i de records dels deu anys anteriors amb la banda de la seva vida, els Lax'n'busto. Darrere d'un gran músic vam trobar una persona sincera i directe emocionant-se parlant de les seves aparicions en musicals com el de Mar i Cel de Dagoll Dagom. Sempre ha estat una persona molt propera amb el seu públic i confessa tenir ganes de finalitzar aquesta situació de pandèmia per fer trobades presentant al seu fill, com ell defineix reiteradament a, un disc que donarà molt a parlar.

Si ets dels més productius en aquest confinament has de saber que el Ramon Mirabet és del teu equip. La connexió amb l'artista ens va deixar clar que aquests dies a casa tancat li han vingut molt bé per tornar a trobar-se a ell mateix i crear. De fet, ha escrit moltes futures cançons que com ens va explicar "n'hi ha moltes que potser ni veuen la llum mai". El nostre live va coincidir amb una celebració important com són els 7 anys des de la publicació del seu debut 'Happy Days' i això ens va fer recordar grans moments de la seva carrera. El seu pas pel talent francès 'Nouvelle Star' , un OT a França, o la seva època com a músic de carrer que ens va posar la pell de gallina recordant les sensacions que té un artista quan toca a places o parades de metro.

El Famous ens va explicar els seus plans de futur, preparant el seu primer EP, que tenia previst gravar al Senegal just abans que esclatés tot. També ens ha explicat que aviat el podrem veure a les xarxes penjant covers i no descarta algun dia cantar en català, un idioma que li encantaria aprendre.

Prepara't per seguir gaudint dels teus ídols preferits, cada tarda, a través del nostre Instagram, contra l'avorriment del confinament! La propera setmana més ELS40 Live!

Te recomendamos

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad