Sorprenent!! Mira què va passar a un concert de Buhos

El grup de 'Volcans' o 'Mil batalles' estaven actuant a la primera de les tres nits amb Sold out al Teatre Coliseum quan va ocórrer això

Sorprenent!! Mira què va passar a un concert de Buhos

Teràpia col·lectiva el nou espectacle dels Buhos / Bernat Almirall

Que la cultura és segura i necessària, fa molts mesos que es pregona des d'un dels sectors més afectats per la crisi del Coronavirus. Moviments com Alerta Roja van fer d'alta veu per lluitar pels milers de llocs de treball que hi ha en joc, però també perquè la cultura és més que un sector econòmic. No és estrany doncs que el passat 2020 guanyessin un Premi Ondas.

Com podràs veure a continuació, el món de la cultura i en aquest cas el de la música, és necessari perquè remou els sentiments. Ens porta a fer coses que potser no faríem en una situació asèptica sense una cançó pel mig.

La setmana passada els Buhos, un dels grups més destacats de la música del país durant la darrera dècada, van fer 3 sold outs consecutius al Teatre Coliseum de Barcelona. Aquests concerts formen part de la reinvenció dels seus directes sota el nom de 'Teràpia col·lectiva' i que visita diferents indrets de la geografia catalana.

Un dels moments més sorprenents però, no va venir de la ma del Guillem, el Jaume, el Klaus, el Rai o el Joanet. Va ser quan un dels assistents al concert va pujar a l'escenari amb la seva parella (prenent totes les mesures sanitàries necessàries) i va passar això.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad