El Cesk Freixas presenta 'Camins Amples'

La nova cançó del riudebitllenc forma part del seu àlbum, 'Memòria'

Cesk Freixas - Camins amples (Memòria)

El cantant i compositor penedesenc va estrenar el passat mes de març el seu treball més representatiu, Memòria. Un disc on el Cesk Freixas hi ha dipositat tota la seva maduresa poètica. Amb un so càlid i pròxim, s'hi pot sentir tota la seva essència.

En aquest nou projecte del Cesk Freixas hi pots trobar clares referències a la música tradicional, amb melodies que provenen de diferents variacions de cançons populars i de taverna, tot embolcallat amb lletres que defensen de la poesia com a vehicle d'expressió musical.

Després de descobrir 'Quan no abrigui aquest món', avui seguim gaudint del talent d'un dels principals artistes de la cançó d'autor del nostre país. Ara és el torn de 'Camins Amples', una altra de les peces d'aquest novè treball d'estudi.

'Camins Amples', una de les cançons més mogudes que podem trobar a Memòria, es belluga entre la rumba, els sons llatins, els mediterranis i el pop. Dinamisme i optimisme a parts iguals a la melodia d'aquesta nova història vitalista. La cançó relata una experiència determinant, amb la mirada posada a l'horitzó, agafant de la mà als qui pateixen i empoderant per a caminar sense condicions ni dependències.

En aquesta nova aventura musical, el Cesk Freixas ha treballat amb el guitarrista que l'acompanya des dels seus inicis, el Victor Nin que hi ha aportat uns arranjaments acurats i detallistes i la producció musical del Pau Romero, que ha treballat amb un munt d'artistes de casa nostra.

  • Lletra 'Camins Amples' - cesk Freixas

Te recomendamos

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40